2777
2789

ده پانزده ساله چشمام ضعیفه 

اولا عینک تو کلاسو اینا میزدم 

بعد دیگه نزدم 

تا پارسال که یکم سرگیجه گرفتم  چشمامم سوزش پیدادکرد 

عینک رفتم دکتر داد گفت چشمات ضعیفتر شده 

ولی وقتی میزدم بیشتر گیج میزدم 

همش یه حالت گیجی منگی داشتم 

تا امروز رفتم دوباره دکتر گفت چشمات اصلا این شمارش نیست 

چشمات استیگماته عینکت نداره 

عینکو عوض کزدم الان زدم ولی بازم گیج میزنم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترگوشم رفتم میگه گوشات جرم زیاد گرفته 

باردارم هستم 

پرولاکتینو تیروییدمم مشکل داره 

کم خونیم الان گرفتم 

نمیدونم چمه واقعا 😢

من وقتی عینکی شدم یه سه چهار روزی طول کشید خوب ببینم توش. قبلش همه چیزو شیب دار میدیدم بعد خوب شد

من بیشتر تعادل ندارم تا شیب دار ببینم

منم حدودا 8سالی هست که چشام ضعیفه. ولی مرتب عینک نمیزنم. اون موقع ها تو مدرسه و دانشگاه مدام میزدم. ولی واسه بیرون از محیط خونه و دانشگاه عینک نمیزنم.

خییییلی خنده داره... تشخیص یکی از آشناها از دور واسم بی نهایت سخته. عین کورها نگاش میکنم ولی متوجه نمیشم کیه. کلا نصف خانواده و فامیل میدونن مشکل چشم دارم ولی باز جلوشون عینک نمیزنم نه اینکه با عینک زشت بشم ولی بدون عینک چهره ام نازتره.

وقتی مهمونی میخوام برم انگار عذاب آسمانی برام نازل میشه... همش استرس میگیرم میگم ای خدا فلانی رو چطور پیدا کنم تو اینهمه جمعیت.😢...

کلا دنیا بدون عینک برام فاجعه است😂

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸