2777
2789
ما یکی فامیلامون با شماره چشم 6 طبیعی زایمان کرد  اخر سر میگفت عینکمو بیارین میخوام بچمو ببینم

آخی 😂😂😂😂 الهیییی !!!!

والا منم فکر کنم در آینده باید عینکمو ببرم اتاق زایمان .

اتفاقا تو یه سایتی  خاطرات زایمان یه نفر رو خوندم که طرف نوشته بود : خیلی خنده دار،  تا خود اتاق عمل عینکمو همراه داشتم تا بچه امو درست و صاف ببینم.😅😃

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنده شمارت

حدودا چهاره. یکیش البته یکم کمتره. البته الان یکسالی هست نرفتم معاینه.  دوس ندارم بره بالا... باهمین خیلی راحتم. اگر دوباره شماره عوض کنم تا یکماه طول میکشه به حالت عادی برگردم.😧 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
حدودا چهاره. یکیش البته یکم کمتره. البته الان یکسالی هست نرفتم معاینه.  دوس ندارم بره بال ...

همون دیگه منم شماره عینکمو صد دفعه عوض کردم 

اصلا عادت نمیکنم به عینک

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

باز برو پیش یه دکتر خوب و متخصص دوباره معاینه شو. شاید اشتباهی شده.

والله من بارداری پر خطریم دارم زیاد نمیتونم برم بیرون همینم به زور رفتم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

گل بانو جون 

من بالاترم گفتم تو بارداری چشما معمولا ضعیفتر میشن زمان مناسبی برای عینک جدید گرفتن نیست صبر کن چند ماه بعد از زایمانت 

"در دوران بارداری نمره عینک نگیرید.

معمولا قدرت بینایی ۷۰ تا ۸۰ درصد زنان در طول حاملگی پایین می آید، ولی بیشتر این موارد پس از زایمان به حالت طبیعی برمیگردد."