2777
2789
دکترگوشم رفتم میگه گوشات جرم زیاد گرفته  باردارم هستم  پرولاکتینو تیروییدمم مشکل داره&nb ...

ای جونم بعد از بارداری خیلی زود بدنت به دارو جواب میده خوب میشی 

من تو بارداریام رسما کور میشم   هورمونیه نمیدونم چیه ولی چشمام خوب نمیبینه

من دوازده سال عینکی ام هنوز عادت نکردم   جز رانندگی و تلویزیون دیدن نمیزنم چشمام یکیش 1.5 و 1. ...

منم دقیق همینه 

فقط استیگماتم یکم بیشتره 

ولی دکتر قبلی گفت 2.5 

2.25

با اون قبلی شفاف تر میدیدم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعداز هر معاینه که نمره چشام عوض میشد و عینک تازه میگرفتم مدت زیادی طول میکشید تا عادت کنم. دقیقا عین شما همش گیجی و حالت بدی داشتم. اما مرتب استفاده میکردم تو خونه تا عادت میکردم.

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
اخه سرگیجه میگیرم مرتب نمیزنم

اینجوری که نمیشه، اگه پیش یه دکتر خوب رفتی و متناسب با شماره چشات برات تجویز شده ،مرتب استفاده کن تا از سرت بیوفته سرگیجت.

چشت به اون عادت داشته اولش اذیت میکنی.

حتما عینکتو بزن

عزیزم بعد بارداری چشمات و لیزیک کن راحت میشی از عینک.من یک ساله انجام دادم با اینکه دید چشمم هنوز عالی نیست خیییلی راضیم.

جرم گوش اصلا چیز مهمی نیست.

گاهی ک احساس سنگینی میکنی ۳روز قطره گوش بریز.معمولا خودش نرم میشه و تخلیه میشه.اگرم نشد برو شستشو بده.

اگر روی شنواییتون تاثیر گذاشته روشهای خیلی خوب درمانی هم اومده.دختر منم همین مشکل و داره.اگه تهرانی برو پیش دکتر یحیوی.مطبش بغل بیمارستان کسراست.

پرو لاکتین من سالهاست که بالاست و قرص میخورم.این ک چیزی نیست.واسه تیروئید هم قرص میخوری.

دیگه عزیزم با این اوضاع تغذیه و سبک زندگی های پر استرس و عدم تحرک کافی و هزار مساله دیگه همین که زنده ایم شکر.والا

همه این مسائل و دارن اصلا نگران نباش

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن 
ای جونم بعد از بارداری خیلی زود بدنت به دارو جواب میده خوب میشی  من تو بارداریام رسما کور میشم ...

میگین این بی حوصلگیها خستگیها برا بارداریه 

یا نه 

تیروییدمو اینام یکم مشگل داره

منم دقیق همینه  فقط استیگماتم یکم بیشتره  ولی دکتر قبلی گفت 2.5  2.25 با اون قبلی ...

نوشتی بارداری 

تو بارداری نباید عینک بگیری چشما ممکنه ضعیفتر شن بزار چند ماه بعد از زایمان اگه خوب نمیدیدی عوض کن عینکتو

نوشتی بارداری  تو بارداری نباید عینک بگیری چشما ممکنه ضعیفتر شن بزار چند ماه بعد از زایمان اگه ...

اخه چه میدونم مشکلم چیه گفتم شاید به خاطر چشمامه 

گوشمم میخواستم برم برا شستشو نداشتنم😆 جلومو گرفتن

میگین این بی حوصلگیها خستگیها برا بارداریه  یا نه  تیروییدمو اینام یکم مشگل داره

اره بی حوصلگی و خستگی مال بارداریه 

اچ سی جی خون منم 10 هست پایینم نمیاد نمیدونم چرا! سر بچه اولم هیچ کدوم ازین دردسرا رو نداشتم بارداریم خیلی خوب بود

حالتای خستگی مال تیروییدم هست 

با اجازه استارتر یه سوال بپرسم...

میگم کسی که مشکل ضعیفی چشم داره برای بارداری چشامش بیشتر آسیب نمی بینه ؟؟؟ مخصوصا اگر زایمان طبیعی باشه ؟؟؟

خیلی نگرانم دیگه رسما همین نصفه دید رو تو بارداری از دست بدم...😂

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
اینجوری که نمیشه، اگه پیش یه دکتر خوب رفتی و متناسب با شماره چشات برات تجویز شده ،مرتب استفاده کن تا ...

حالا باخودم  عهدو پیمان کردم سه چار روز پشت هم بزنم ببینم چی میشه☺

با اجازه استارتر یه سوال بپرسم... میگم کسی که مشکل ضعیفی چشم داره برای بارداری چشامش بیشتر آسیب نمی ...

ما یکی فامیلامون با شماره چشم 6 طبیعی زایمان کرد 

اخر سر میگفت عینکمو بیارین میخوام بچمو ببینم

فسقلیت بدنیا بیاد همچین مشغول میشی چشم و گوشت یادت میره      

کی بشه 

بعد اینهمه سختی 

وقتی یادم نیست هیچ مشکلی ندارم 

ولی یهو میگم وای الان سرگیجه میگیرم الان تعادل ندارم