2777
2789
عنوان

مولتی لیپوزوفر

1542 بازدید | 14 پست

سلام مامانا.کسی از قطره لیپوزوفر مولتی ویتامین استفاده کرده؟؟

دقت کنین رنگ جلدش قرمزه.هم مولتی ویتامین هست هم قطره اهن.

جایی خوندم دندون بچه رو سیاه کرده.کسی میده ب بچه ش؟

و مثلا اگه قطره ای دندون رو سیاه کنه با یه بار هم سیاه میشه یا نه باید چند دوره داده بشه؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
من سیدرال و لیپوزفر میدادم هیچ کدوم دندونای دخترمو سیاه نکردن 

عزیزم منظورت مولتی لیپوزوفر هست؟

آهنش رو خودم ۱ سال بیشتره میدم.درسته سیاه نشده.

سوالم روی مولتی لیپوزوفر هست

امتحان کردی مولتی لیپوزوفر رو؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همه مدل این مارک رو به بچه هام دادم خوشمزه است بچه ها راحت میخورن اگر بعد از دارو یه مقدار لب هم بخورن اصلا دندان هاشون سیاه نمیشه 

اصلا خوبیش همینه مکانیزم اثر دارو داخل معده هست نه دهان 

من همه مدل این مارک رو به بچه هام دادم خوشمزه است بچه ها راحت میخورن اگر بعد از دارو یه مقدار لب هم ...

مولتی لیپوزوفر هم دادی؟؟

اب بدم اثرش نمیره؟؟

عزیزم منظورت مولتی لیپوزوفر هست؟ آهنش رو خودم ۱ سال بیشتره میدم.درسته سیاه نشده. سوالم روی مولتی ل ...

آهن لیپوزوفر دادم یه مدت هم مولتیشو دادم، جفتش جعبه هاش قرمز بود

بازم اومدم😎🕊 اسکوبی دوو، نی نی یار الکی تعلیقم کردی!
مولتی ویتامین و آهن مارک لیپوزوفر اسمش ادزوفر نیست؟

نه آدزوفر فقط آهن و ویتامین دی و زینک هست

اما مولتی لیپوزوفر یه مولتی ویتامینه ک اهن هم داره.دو نفر جایی خوندم با این محصول دندون بچه سیاه شده.حالا منم میترسم بدم.مگر اینکه امشب ندم فردا برم بخرم مولتی ساده

مولتی لیپوزوفر هم دادی؟؟ اب بدم اثرش نمیره؟؟

بله تو راه های مختلف سنی دکتر مدل های مختلفش رو واسه دوقلو هام تجویز میکرد 

اصلا دندان هاشون سیاه نشده الان ۳ ساله ان و از بعد از تولد هم چون نارس بودن خوردن

آها درسته.اخه یه اهنگ ۷ میلی گرم هم داره ک جعبه ش قرمزه.اگر مولتیش بوده ک اوکیه😍

خیلی از بچه ها به خاطر شیر شب و در کل رعایت نکردن بهداشت دهان تو نوزادی دندان هاشون سیاه و خراب میشه ربطی به داروها نداره 

در کل که رعایت کنی همین آب رو بدی و مسواک انگشتی استفاده کنی اصلا مشکلی پیش نمیاد 

خیلی از بچه ها به خاطر شیر شب و در کل رعایت نکردن بهداشت دهان تو نوزادی دندان هاشون سیاه و خراب میشه ...

مرسی

مرسی