2777
2789
عنوان

قرار ب اقدام بود ولی خوابید 👀

327 بازدید | 17 پست

موندممممم چرا همه کار باید بکنم 

از خوش رفتاری تا شام خوشمزه و دوش و دمنوش و کوفت و زهرمار 

از قبل هم آوانس امشب رو داده باشم بعد بخوابه رااااحت😐😐😐😐😐

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید خسته ست

قبول دارم ولی کارش شیفتیه امشبو طبق کیت وقت داشتم😐🫠

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

ایوای خدایا چرا مردا اینجورین😑😂😂😂موجودات خارق العاده

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

بقیه چیکار میکنن؟

خب من تنبلی دارممممم دارو مصرف میکنممممم 🫠🫠🫠

ایوای خدایا چرا مردا اینجورین😑😂😂😂موجودات خارق العاده

دارو معدمو اذیت می‌کنه ولی میخورم ب خاطر این همه تلاشم خب مررررد بیدار باش ده دقیقه بیشتر طول میکشه؟؟؟؟🫠🫠🫠

الهی 😂دور از جون😂😂😂 ببخشید خندم گرفت عزیزم وای 

ب خدا التماسم می‌کنه خوابم میاد 

کلا در ۹۹درصد زندگیش خوابه😐

راحت باش خودمم دارم میخندم ب این همه آمادگی و نحوه خوابیدنش 

ب صورت گوشه ب گوشه افتاده تو تخت نمی‌ذاره من برم سرجام میگه تورو خدا بذار بخوابم 😐😹

دارو معدمو اذیت می‌کنه ولی میخورم ب خاطر این همه تلاشم خب مررررد بیدار باش ده دقیقه بیشتر طول میکشه؟ ...

عزیزم🤦🏻‍♀️😂 

ولی بنظرم بیدارش کن حداقل بخاطر دارویی که خوردی و هزینه ای که کردی 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
عزیزم🤦🏻‍♀️😂  ولی بنظرم بیدارش کن حداقل بخاطر دارویی که خوردی و هزینه ای که کردی

خب نمیشهههه😐😹

التماس می‌کنه بذار بخوابم 

زورم میاد این همه کار کردم منم😐👀😹

هعییییی پیاده روی هامو یادم میاد دلم میگیره 

دارو ها رو بگو 

هعییییییی

چرا بیدارش نمیکنی؟ حالا یه جوری با نازو عشوه بیدارش کن وگرنه زحمات این سیکلت بی نتیجه میمونه باز بای ...

خب نمیشهههه واقعا بیدار نمیشه فقط میگه تورو خدا بخوابم😐🫠

دلم از همین میگیره دیگههههه 

گلوکوفاژ بدجور معدمو اذیت می‌کنه باز میخورم پیاده روی و بقیه داروا و دمنوش و عرقیجات بماند!!!

ب خدا التماسم می‌کنه خوابم میاد  کلا در ۹۹درصد زندگیش خوابه😐 راحت باش خودمم دارم میخندم ب ای ...

ای خدا از دسته این مردا 

بنظرم یه جوری بیدارش کن حتی شده جیغ بزن سرش بیدار شه هزینه کردی بلاخره وقت گذاشتی بی نتیجه میمونه عزیزم یکم آب اسپری کن رو موهاش تو صورتش😂🤦‍♀️