2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا  بهم محبت نکرد که حالا با حس دلتنگیش کنار بیام از وقتی اومد مرتبا می رید به اعصابم تا شب هنوزم نی رینه مرتبا رل گهش میزنه ت‌و سرم میگه ببین چه قدر جذابه نو عین زگیل قارچی ج‌رابی سیاهی دهاتی پست موذی پهنمه عن گوز بی شرف بدترین گه ترین حرفی زد میدونی چی بود چی کار کنم من عن بی احساس کثافت ارزه فحاش گه خائن از دستت خلاص شم منبکه عملا هیچ گهی نخوردم افتخارم کردم ریدم به اعصابش

بعد چند وقت بهش زنگ زدی ؟ چی گفت ؟

یک روز 

شب تو پیام گفت تمومه همه چی 

زنگش زدم جواب نداد گفت تمومه همه چی زنگ نزن 

یک شب تحمل کردم مردم 

تا خود صبح تو اتاقم راه میرفتم گریه میکردم همش خدارو صدا میزدم 

فرداییش بهش پیام دادی جواب بازم سنگدلانه گفت تمومه

شب حرف میزنیم که منم زنگ زدم شب و متقاعدش کردم که باید بمونه:) 💔

همانا پس از هرسختی آسانی است💚
من ۵ سال طول کشید مجنونتر شدم بالاخره زنش شدم یعنی بعد از ۵ ساااال کات واب چ دردی کشیدم من هیچ وقت ...

ببخشید کات از طرف کی بود؟!

جهان پیوسته تا کی بر مدار ظلم میگردد/مگر در هم بریزد رادمردی این توالی را...
یعنی بعد پنج سال دوباره بهم برگشتید ؟

اره عزیزم..من ازش خواستگاری کردم و جواب رد داد و ۵ سال جواب ی سلام منو نداد....با واسطه جویای حالش بودم در این حد چون هیچی ازش نداشتم

ولی بهش رسیدم

کار خوبه خدا درست کنه

ب پیج عباسمنش سر بزن حتما

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
اره عزیزم..من ازش خواستگاری کردم و جواب رد داد و ۵ سال جواب ی سلام منو نداد....با واسطه جویای حالش ب ...

چ خوب، قسمت هم بودین،خداروهزار مرتبه شکر

چشم، مرسی عزیزدلم 

اره عزیزم..من ازش خواستگاری کردم و جواب رد داد و ۵ سال جواب ی سلام منو نداد....با واسطه جویای حالش ب ...

چه جالب میگن کسی که مال تو باشه زمین و زمان بهم بخورن بازم مال تو میشه:) 

همانا پس از هرسختی آسانی است💚
قلبم شکست 

آخی عزیزم 😭🥲

بهم می‌گفت چجوری تحملم میکنی، مامانم منو تحمل نمیکنه.

چند بار پیش اومده بودم ازم تشکر میکرد که توی زندگیشم😐

آخرشم خودش گند زد و من تمومش کردم

سگ توس 

جهان پیوسته تا کی بر مدار ظلم میگردد/مگر در هم بریزد رادمردی این توالی را...
یک روز  شب تو پیام گفت تمومه همه چی  زنگش زدم جواب نداد گفت تمومه همه چی زنگ نزن  ...

خوبه طرفت درکت می‌کنه 

من دیگه خودشو میگیرفت جواب نمی‌داد ، یا اگه میداد کوتاه ج میداد، می‌گفت حالم خوب نیست،حوصله ندارم

بنظرم عشق ب معناب درست نیس عاسق خودت باش سخته چون یهد نگرفتیم وبی درس میشع

عشق صیدیس ک تیرت به خطا هم برود لذتش کنج دلت تا ب ابد میماند فراموش نمیشه هیچوقت دقیقا وسط روزای خوش زندگی دلتنگی انچنان قلبتو فشار میده ک همون لحظه با تمام وجود دوس داری دوباره صداشو بشنوی ...