2777
2789
آخی عزیزم 😭🥲 بهم می‌گفت چجوری تحملم میکنی، مامانم منو تحمل نمیکنه. چند بار پیش اومده بودم ازم تش ...

بعضیا لیاقت ندارن فقط اولش خوبن بعد ک فهمیدن وابسته شدیم ول میکنن

عشق صیدیس ک تیرت به خطا هم برود لذتش کنج دلت تا ب ابد میماند فراموش نمیشه هیچوقت دقیقا وسط روزای خوش ...

من دیگ دوس ندارم صداشو بشندم چون ب بدترین وجه در ادج عشق رهام کرد

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه طرفت درکت می‌کنه  من دیگه خودشو میگیرفت جواب نمی‌داد ، یا اگه میداد کوتاه ج میداد، می‌گفت ...

درک نکرد روح پدرشو قسم دادم🥲

پسرا موجودات عجیب و سنگدلی میتونن بشن

گاهی وقتا به خودت میگی این همونیه که اون زمان قربون صدقم میرفت؟ 

چرا انقد سنگ شده:) 💔

همانا پس از هرسختی آسانی است💚
درک نکرد روح پدرشو قسم دادم🥲 پسرا موجودات عجیب و سنگدلی میتونن بشن گاهی وقتا به خودت میگی این همو ...

دقیقا همینطوره روزهای اول کاتمون باورم نمیشد که انقد بی رحمانیه ولم کرد 

اولش گفت همه جوره باهات هستم اما الان....

درک نکرد روح پدرشو قسم دادم🥲 پسرا موجودات عجیب و سنگدلی میتونن بشن گاهی وقتا به خودت میگی این همو ...

والا اکس من می‌گفت جملات عاشقانه و احساسی پسرا رو کلا جدی نگیر ، ببین بطور عملی برات چه کارایی میکنه

می‌گفت این حرفا صرفا جنبه لاس زدن داره تو جدی نگیر 🤣

سگ تو روحش ، تنها فایده اش برام شناخت نسبی از همجنساش بود

جهان پیوسته تا کی بر مدار ظلم میگردد/مگر در هم بریزد رادمردی این توالی را...

برحرفا دل نبند تورو قران

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

چک کردن خوب نیست میگن همون اول باید تمام راه های ارتباطی تو فضای مجازی رو پاک کنید اما آدم نمیتونه&n ...

م خیلی بهش گفتم ولی میگه‌نمیتونم...تو حتما امین کارو بکن...حالا چرا کات کردی

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت
حس میکنم پشتم خالی شده  قسم خورده بود تا تهش هست ولی.....  حس میکنم بازم خیلی راحت میره: ...

از ماهم جلو چشمم اشک ریخت میگف بخاطرت میخواستم خودمو بکشم ولی پاش بیفته تورو ب کسی ک عکس پروفایلش از تو بهتره میفروشن اونک مجازیه

از ماهم جلو چشمم اشک ریخت میگف بخاطرت میخواستم خودمو بکشم ولی پاش بیفته تورو ب کسی ک عکس پروفایلش از ...

داری به شدت حق میگی 

اکس منم زنگ میزد می‌گفت روم خیلی فشاره ، اگه خودکشی نمیکنم فقط بخاطر اینه یبار دیگه تو رو ببینم 

بعد سر یه بحث مسخره که به جرات میتونم بگم ۹۰٪ خودش مقصر بود بهم گفت برو بمیر اصلا برام مهم نیست 😐🤣

داری به شدت حق میگی  اکس منم زنگ میزد می‌گفت روم خیلی فشاره ، اگه خودکشی نمیکنم فق ...

اصلا بخدا رو حرفاشون نمیمونن فکر می کنم موقعی ک اسم دوست داشتن میارن نباید باور کنیم تا دقیق بهمون ثابت بشه

اصلا بخدا رو حرفاشون نمیمونن فکر می کنم موقعی ک اسم دوست داشتن میارن نباید باور کنیم تا دقیق بهمون ث ...

ببین اکس من می‌گفت من انقدر دوستت دارم که میترسم یه وقت برام خدا بشی!

همینکه دید منم دوستش دارم ، بقچه اش رو برام باز کرد و خودشو نشون داد

واقعا زمونه ی بدیه، آدم سالم و متعهد کمیاب شده