2777
2789
چی کنم؟نمیتونم بهش برگردم خودش خراب کرد وگرنه همه جوره پاش وایسادم  یعنی اون دلش تنگ نمیشه &nb ...

چقدر منی💔🙃

جهان پیوسته تا کی بر مدار ظلم میگردد/مگر در هم بریزد رادمردی این توالی را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اونا بی خیالن

بیزحمت میری تاپیک یکی موند به آخرم نظرتو بزنی

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

گاهی برای همه عمر باید دلتنگش باشی 

من بعد از ۲۳ سال هنوز هم دلتنگش میشم

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

منم خیلی زیاد چکش میکردم 

اون قلبم رو شکوند طوری حالم بد بود که قفسه سینم درد می‌کرد خلاصه شش ماه با کمک روانشناس خوب شدم الآنم برام مهم نیست 

هر چند دوسال سراغم اومد که من قبولش نکردم 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

من ۵ سال طول کشید مجنونتر شدم بالاخره زنش شدم

یعنی بعد از ۵ ساااال کات

واب چ دردی کشیدم من هیچ وقت یادم نمیره

ب پیج های استاد عباسمنش تو اینستا سر بزن حالت خوب میشه قول میدم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
حق👌 هیچوقت اون حسای خوبی ک با اون داشتی اون ذوق دیگه تکرار نمیشه میشی یه ادم دیگه 

بنظرم عشق ب معناب درست نیس عاسق خودت باش سخته چون یهد نگرفتیم وبی درس میشع

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

با شماره ی دیگه یا از جایی بهش زنگ بزن بگو ک گوشی نداری ، کات کردید ؟

کاتیم 

نظرسنجی گذاشتم

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.