2777
2789

قدر خودمو بیشتر دونستم چون هم بش وفادار بودم هم براش جنگیدم یاد اشکای از ته دلم میفتم ک چحوری گوشی وقطع کرد ورف

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم نه، ولی دوستامو میبینم یارو هرچی از دهنش در میاد به دوستام میگه و میره باز اینا دلشون تنگ میشه میرن منت کشی که کات نکنیم و اینا،،،، 

*لطفا.خودتونو کوچیک نکنین* رفته که رفته بخاد برگرده خودش بر میگرده

منم موقعی ک گفت تموم کنیم مثل بارون گریه کردم 

من عین ابن یکستلو اشک ریهتم بمن گف میخام برم خارج گف حوصله خودمم ندارم ب خانوادش گف چون با رفیقم حرف زده بااینک حرف من کاملت رسمی ودرحد گله وشکایت بود ب رلش گفته بود لاشی بازی دراورده بود و منو گذاش ورف با ی مطلقه با دوبچه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

چقد دخترای طفلی عذاب کشیدن برای مردی که به راحتی ولشون کرد و رفت و دقیقه ای به خودش سختی نداد. بچه ها ولشون کنید اونا خوب و خوش دارن ب زندگیشون میرسن. چرا فکر میکنید قحطیه پسر اومده و فقط همون یه تحفه بود توو دنیا. با کسی که توو جهنم رهاتون میکنه میره هیچ آینده ای ندارید

چقد دخترای طفلی عذاب کشیدن برای مردی که به راحتی ولشون کرد و رفت و دقیقه ای به خودش سختی نداد. ...

قحطی پسر نیس دیگ ادم اونقدر انرژی و روح وروان نداره ک دوباره از اول بایکی شروع کنه وجون بکنه

به نظرتون پسرا هم دلتنگ میشن؟ چکشون میکنن؟

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.