2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1825311 بازدید | 90821 پست

سلام مامان جوناخوبین؟؟؟😍😍😍 

بچه ها بیاین کمک بچم صورتش جوشای قرمز زده خیلی خشکه جدیدا روی دست و پاهاشم زده فک کنم اگزما باشه شما تجربه ای دارین کمک کنین بهم؟

بدتر از اون این که دیروز دقیقا سر ۴۰روز پریود شدم با اینکه شیردهی فعال دارم...مگه نمیگن وقتی شیردهی فعال داری حداقل تا ۶ماه پریود نمیشی  میگن پریودی شیرو کم میکنه رو کیفیتشم تاثیر میذاره چیکار کنم پریود نشم دیگه؟

بیاین تجربه هاتونو به منم بگین لطفا🙏🙏🙏🙏

سلام مامان جوناخوبین؟؟؟😍😍😍  بچه ها بیاین کمک بچم صورتش جوشای قرمز زده خیلی خشکه جدیدا روی د ...

سلام . بچه رو نبوسید . رو صورتش پماد هیدرو کورتیزول هر هشت ساعت بمال . بعد حموم هم تا رطوبت صورت حفظه کرم نرم کننده ثمین حاوی اوسرین اوره برای کودکان ؛ بزن .

با هیدرو کورتیزول جوشا میره با کرم هم اون سفتی که به خاطر جوش ها ایجاد شده رفع میشه .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رها جان انقدر رو وزن نینی حساس نباش اتفاقا وزنش خوبه وقتی لگن عالی داری دیگه نباید نگران باشی راست ...

عزیزم باورت میشه پرسیدم الان دقیق یادم نمیاد فکر کنم دو هفته دیگه.

گفتم اطرافیان نمیدونن قصد ویبک دارم تاریخ سز میپرسن چی بگم گفت بگو ۲۹ ام.

راستی شما خانواده ها در جریان هستن؟

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
اموکسی کلاو به بچه زیر ۶ ماه میدن اونوقت میگن اب ندین مگه میشه منم میدم به بچه در حد نرمال 

به نظر من استدلال شما و محمدصادق زینب نادرسته

با این حساب چون دکترا میگن بچه تا ۶ماهگی جز شیر مادر نخوره، پس منم به بچم که هیدرونفروز داشت و از ۲۰ روزگی سفالکسین خورد نباید دارو میدادم تا طفل معصومم جلوی چشمم از عفونت کلیه پرپر شه

ان شاﺀالله اینسری حتما میتونی..  وزن ۳۳۰۰برای ۳۸هفته زیاد نیست.. با لگن خوبی که داری حتما میتو ...

انشالله با لطف خدا و دعای شما دوستان

عزیزم اون ۴۷۰۰ خیلی کم پیش میاد یه زایمان طبیعی خوب.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
انشالله با لطف خدا و دعای شما دوستان عزیزم اون ۴۷۰۰ خیلی کم پیش میاد یه زایمان طبیعی خوب.

ان شاﺀالله

درسته.. برات مثال زدم دیگه.. شما که خیلی فاصله داری با اون وزن.. ان شاﺀالله که یه زایمان راحت و عااااالی و سریع داشته باشی

سلام عزیزم نه منم هیچ وقت نفهمیدم حکمت اینو ک ب بچه های خیلی کوچولو چرا توی شیشه شون چایی شیرین درست ...

زهراجان دکتر شکم بند رو از بعد۱۳هفته به من گفت ببندم

دستور رو هم پزشک متخصص طب سنتی اونجوری گفت بهم، نمیدونم شاید تاثیر جدا جوشوندنشون متفاوت باشه

در مورد دفع مکونیوم بر اثر خستگی مادر چیزی نمیدونم و فقط اینجا شنیدم. ولی اینو بخون

https://www.drnematolahi.com/NewsDetails.aspx?id=582

کلا خستگی زنگ خطره و انگار ندای درونی بدن برای دعوت به استراحت به منظور حفظ حالت خوب مادر و جنینه

در مورد این که جنینت عرضیه، هنوز خیلی زوده واسه قضاوت موقعیتش، حالا حالاها میچرخه. ولی اگه تا آخر جنینی عرضی بمونه معمولا حتی زایمان اول رو هم به ندرت طبیعی پذیرش میکنن

سلام . بچه رو نبوسید . رو صورتش پماد هیدرو کورتیزول هر هشت ساعت بمال . بعد حموم هم تا رطوبت صورت حفظ ...

مرسی تینا جون ما کلا واسه همین چیزا بوسش نکردیم اصلا فک کنم واسه تغذیه م بوده این طوری شده  مرطوب کننده همیشه میزنم  پماد هیدروکورتیزون هم امروز میگیرم امیدوارم خوب بشه بازم مرسی😘

بچههابه نظر حقیر     تغذیه تون رو «نرمال» داشته باشین در حد پُرشدن و ترکیدن نباشه ولی نر ...

مرسی عزیزم.

ممنون بابت تمام نکاتی که دلسوزانه میگی.

مرسی که هنوزم هستی پیشمون😍

فیروزه جان الان که نینی هامون شکر خدا سفالیک هستن و باید بیارمشون پایین😊ورزش ها همون مدل باشه یا تغییری بدیم؟

مثلا سجده به پایین اومدن هم کمک میکنه؟

یا حرکت گربه باشه تو برنامه؟

یا پروانه و الاکلنگ فقط الاکلنگ بریم ولی بیشتر چطوره؟حس میکنم موثر تر باشه.

یا اینا نباشه اسکات بیشتر کنیم جاش.

من پنگوئنی نمیشه برم همسایه پایین اذیت میشه بیرونم سخته برام واقعا.

مرسی تینا جون ما کلا واسه همین چیزا بوسش نکردیم اصلا فک کنم واسه تغذیه م بوده این طوری شده  مرط ...

عزیزم اگه با این راهکارها خوب نشد ببرین دکتر.

خواهرزاده امم همین جوری بود دکتر پماد داد میزدن خییلی بهتر میشد و گفت زمان میبره تا کامل خوب بشه.

سلام مامان جوناخوبین؟؟؟😍😍😍  بچه ها بیاین کمک بچم صورتش جوشای قرمز زده خیلی خشکه جدیدا روی د ...

به نظر من بدنت خواسته اینجوری پیش ببرتت و نباید مانعش بشی و جلوی پریودت رو بگیری

ممکنه جوش بچت به علت حساسیت غذایی هم باشه، ببین چیز جدیدی نخورده باشی

در مورد اگزما هم من از شامپوی ملایم سیوند واسه سر بچه و پن مایعش برای بدنش استفاده میکنم. اگزوکرم سیوند و کرم اتوپیکس ایروکس هم برای اگزما خیلی مناسبه

ان شاﺀالله درسته.. برات مثال زدم دیگه.. شما که خیلی فاصله داری با اون وزن.. ان شاﺀالله که یه زایمان ...

❤🌹😚😙

مرسی تینا جون ما کلا واسه همین چیزا بوسش نکردیم اصلا فک کنم واسه تغذیه م بوده این طوری شده  مرط ...

سلام معمولا ۴۰ روز بعد زایمان یکبار پریودی هست و بعدش دیگه قطع میشه نگران نباشید