2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🛑 #فوری /کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی دانش‌آموزان، ساعت ۲۲ امشب منتشر می‌شود

🔹وزارت آموزش و پرورش:

دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم می‌توانند تا جمعه ۲۸ اردیبهشت با ورود به سامانه my.medu.ir کارت خود را چاپ و در صورت مغایرت مشخصات، برای تصحیح آن اقدام کنند.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

💯کنکوریار | فعال ترین کانال مشاوره ای و اطلاع رسانی اخبار کنکوری

@konkoor_yaar

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

وای واسه اومدن کارت استرس  دارم کاش حوزم با همکلاسیام یکی نباشه ووییی

میگن که بچهای یه مدرسه کلا باهم میوفتن

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

میگن که بچهای یه مدرسه کلا باهم میوفتن

به ما گفتن هر کی جدا میوفته

وای باورم نمیشه انقدر نزدیکه خیلی استرس دارم هیچی نخوندم انگار

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
آی من...یدم تو این شانس

حالا چه فرقی به حال تو داره

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
حالا چه فرقی به حال تو داره

رفتارای فوق العاده رو مخ دارن ادم داره از استرس جون میده یهو میان میگن خر زدی ن؟ چقدز خوندی چند ساعت خوندی یا میان سوال چک میکنن😑💔

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
چجوری میخوام اون قوزمیتای نچسب (همکلاسیامو تحمل کنم اخه 😑💔) 

یکسال تحمل کردی 1 ماهم روش

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

به ما گفتن هر کی جدا میوفته وای باورم نمیشه انقدر نزدیکه خیلی استرس دارم هیچی نخوندم انگار

منم شنیدم ولی خب چیز چندان مهمی نیست

چندمی