2777
2789
عنوان

اگ همسرتون درحین حرف زدنتون حرفاتونو گوش نده

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 41 پست
ماهم حرف نمیزنیم داشتم باذوق ازپسرم میگفتم چیشده انگار نه انگار هیچ نه گوش داد نه حرفی.

اره واقعا نمیدونم چرا اینجورین. دیشب منم داشتم از پسرم میگفتم اصلا نذاشت حرفم تموم شه یهو زد تو حرفم و خودش از یه چیز دیگه حرف زد منم رفتم تو اشپزخونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی تو واقعا نمیدونی این خصلتشونه؟.... کلا یکی از ویژگی های  بارزشونه موقع حرف زدن خانما اینم قیافشونه   .....

حالا با دو تا رفیق بشینن  ببین چجوری فک میزنن ...... 

یه هو ساکت میشم ب یه ورم میگیرم   اونم ک حرف بزنه سرم تو گوشیه یا وسط حرفاش پامیشم   کنترل برمیدارم صدا تلوزیون بلندتر میکنم یا   شبکه عوض میکنم بعدشم  خونسرد میگم چایی میخوری  یا تخمه بیارم    خود هم تلافی میکنم اونم ک گلایه کنم  میگم    وقتی تو  اینطور میکنی من گلایه نمیکنم پس تو هم نکن ۰۰۰۰

من دوس دارم وقتی با کسی حرف میزنم‌نگام کنه و واکنش نشون بده ... گاهی اوقات میبینم نگاهش رو برو ولی گوشم میده مثلا میگه خب خب  من‌سکوت میکنم میگم‌نگام نمیکنی تمرکز ندارم اینجوری  و نگا میکنه

همسر من اینجوری بود

رسما میتونم بگم دهنشو سرویس کردم

مگه الکیه خودشونو به شکل دیوار درمیارن. 

الان خیلی بهتر شده. هر چند من هم سعی میکنم کمتر حرف بزنم یا براش چیزی تعریف کنم چون نمیخوام دوباره وارد اون فاز قبلی بشیم

البته اون هم که حرف میزنه کمتر جواب میدم یا واکنش نشون میدم. بیشتر لجم در می اومد از اینکه من به حرف اون گوش میدم و اون گوش نمیده

الان میدونه که اگه گوش نده منم مثل خودش دیوار میشم.