یه چیز عادیه،شوهر من توقع داره حرف میزنه من گوش بدم ولی من که حرف بزنم اصن گوش نمیده میگم فهمیدی چی گفتم میگه چی؟
🖤 پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عصبانی نمیشم اگر ببینم حواسشون پرته ناراحت میشم و حرفمو قطع میکنم و قیافم توهم میره
وایشونم سریع متوجه میشن و حالا تلویزیون یا کتاب یا گوشی که حواسشونو پرت کرده کنار میزارن و شش دنگ مال من میشن
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
یه چیزی بگم گاهی وقتا منم متوجه ی حرفای همسرم نمیشم میدونی چرا چون بی وقت صحبت میکنه مثلا داریم یه چیزی میبینم یا فکرم درگیره یه موضوعیه حتا دارم بهش نگاه میکنم ولی آخرش زیاد از حرفاش نفهمیدم چون فکرم جای دیگه مشغوله تاحالاهم بهش نگفتم ولی سعی کن وقتایی مخصوصا حرفای مهمتو بگی که بدونی شش دانگ حواسش پیشته