2777
2789
عنوان

اگ همسرتون درحین حرف زدنتون حرفاتونو گوش نده

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 41 پست

باهاش حرف نزن کم محلی کن متوجه بشه

اگه دوستی خواهری چیزی داری با اون ببشتر خرف بزن چون همه ادما نیاز دارن طول روز با بکی حرف بزنن

مشکلات بزرگم را به خدای بزرگم میسپارم

یه چیز عادیه،شوهر من توقع داره حرف میزنه من گوش بدم ولی من که حرف بزنم اصن گوش نمیده میگم فهمیدی چی گفتم میگه چی؟

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هر حرفی شوهر بزنه با جون و دل گوش می‌کنم حتی اگه برام مهم نباشه اما من یه چی تعریف کنم میبینم اص ...

منم گوش میدم تازه داستانای تکراریشو یطوری گوش میدم ک اولین بارمیشنوم  ولی دیگ اعصابم خورد شد گفتم یعنی حرفامونشنیدی هیچی نگفتی   

همشون همینن من صدامونو ضبط کردم بعدش میگفت نه تو نگفتی منم براش صدا را گذاشتم میگه راست میگیا یه چیزایی گفتی🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عصبانی نمیشم اگر ببینم حواسشون پرته ناراحت میشم و حرفمو قطع میکنم و قیافم توهم میره 

وایشونم سریع متوجه میشن و حالا تلویزیون یا کتاب یا گوشی که حواسشونو پرت کرده کنار میزارن و شش دنگ مال من میشن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یه چیزی بگم گاهی وقتا منم متوجه ی حرفای همسرم نمیشم میدونی چرا چون بی وقت صحبت میکنه مثلا داریم یه چیزی میبینم  یا فکرم درگیره یه موضوعیه حتا دارم بهش نگاه میکنم ولی آخرش زیاد از حرفاش نفهمیدم چون فکرم جای دیگه مشغوله تاحالاهم بهش نگفتم ولی سعی کن وقتایی مخصوصا حرفای مهمتو بگی که بدونی شش دانگ حواسش پیشته

عزیزم این جور آدما بیشعورن

منم وسطش میگم دارم با تو حرف میزنم بعد قهر میکنم میگم دیگه بات صحبت نمیکنم میفته دنبالم 🤕

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
باهاش حرف نزن کم محلی کن متوجه بشه اگه دوستی خواهری چیزی داری با اون ببشتر خرف بزن چون همه ادما نیا ...

خواهرام زیاد اهل حرفی نیستن ادمای ارومین وخیلی دورشدیم بعدازدواجمون من خودمم زیاد وراج نیستم درحدمعمول بخام چیزی بگم آقا گوش نمی‌ده حتی میریم بیرون پارکی جایی انگار بازنمیشنوه بش میگم فکر کنم گوشات دکترلازمه

خواهرام زیاد اهل حرفی نیستن ادمای ارومین وخیلی دورشدیم بعدازدواجمون من خودمم زیاد وراج نیستم درحدمعم ...

خب دوست پیدا کن بر خودت ادم نیاز داره واقعا حرف بزنه 🥲

مشکلات بزرگم را به خدای بزرگم میسپارم