2777
2789

۱۳ سال از زایمان میگذره قبل از ازدواج ۵۶ کیلو بودم الان شدم ۷۸ خیلی ناراحتم خیلی شکم و پهلو کردم 

شماها چه روتینی برای اندامتون دارید که خوش اندام موندید از رژیم غذایی تا نوع ورزشتون و بگید

راحت ترین و درست ترینش اینه همه چی بخوری ولی کم.هرم  برنامه غذایی و نگاه کنی هم کمکت میکنه.تو راس هرم شیرینجات هستش که باید کمتر از همه مصرف بشه.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم خوردن قید خوشمزه ها روزدن

قبلا خیلی کم خوراک بودم و یادمه سالها قند هم نمی‌خوردم خیلی هیکلم خوب بود بعد ازدواج شوهرم مجبورم میکرد بخورم معده ی لعنتیم بد عادت شد بعد بارداری هم که عاشق شیرینی شدم🤦🤦 چکار کنم اشتهام کور شه

الآنم زیاد نمی‌خورم ولی به نسبت قدیم خیلی پر خوراک تر شدم😥

حلقه بزن عالیه 

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

سزارین بودی !؟ 

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

آره شکمم و از فرم انداخت خیلی هیکلم قشنگ بود بعد زایمان داغون شدم

همه همینطورن عوضش یه نی نی هم خوشگل خدا بهت دادن که بعضیا حسرتشو دارن  

ورزش میسازدتون. من بدنسازی کار میکنم فیت شدم الان با قد 170شدم 65قبلنا 85بودم. ولی الان از مجردی هم خوبتر. دوتا زایمان  داشتم 33سالهالانم هرچی عشقم بکشه ویخورم میسوزه رژیم سختی ندارم. 

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

ورزش میسازدتون. من بدنسازی کار میکنم فیت شدم الان با قد 170شدم 65قبلنا 85بودم. ولی الان از مجردی هم ...

بنظرت بدنسازی برای لاغری بهتر از بقیه ورزشهاست، باشگاه نزدیک خونه زیاده ،از کجا باشگاه خوب و بد تشخیص بدم 

همه همینطورن عوضش یه نی نی هم خوشگل خدا بهت دادن که بعضیا حسرتشو دارن  

یعنی هیچ راهی نداره درستش کنم؟ بعضی ها خیلی هیکل هاشون خوب میمونه کاش میدونستم چکار میکنن