2777
2789
عنوان

سلام خانما تو رو خدا کمکم کنید

76 بازدید | 13 پست

دخترم امروز تو مدرسه پریود شده و لباسش کثیف شده و کلی خجالت کشیده از وقتی اومده داره گریه می‌کنه خیلی حالش بده هرچی باهاش حرف میزنم و میگم چیز مهمی نیست ممکنه برا هر کسی پیش بیاد حالش خوب نمیشه ،چکار کنم،😭😭😭

واسش تعریف کن داستانای مشابه رو

برا خیلی از بچها پیش نیاد اینجور چیزا 

ما معلمیم و این چیزا رو زیاد دیدیم 

دانش آموز اون روز پریود شده بود و کل صندلی رو خونی کرد بعد بنده خدا شروع کرد به گریه کردن تا باهاش صحبت کردن و آروم شد 

بهش بگو برا خیلیا پبش میاد و یه اتفاق طبیعیه 

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خجالت کشیدن نبوده 

اولین مواجهه با چنین چیزی 

دوم عدم آمادگی مواجهه با ان 

باعث این گریه هست 

فقط نازش رو بکشین 

و بزارین خوب گریه کنه تا تخلیه بشه و بعد بهش تبریک هم بگین که حالا فکر نکنه یه امر منفیه و اگه براتون مقدور بود یه جایزه هم براشون بگیرین 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
فقط خجالت کشیدن نبوده  اولین مواجهه با چنین چیزی  دوم عدم آمادگی مواجهه با ان  باع ...

اولین بارش نیست ،فقط از رو شانس اینبار طبق تاریخ همیشه پریود نشد و غافلگیر شده بچم

اولین بارش نیست ،فقط از رو شانس اینبار طبق تاریخ همیشه پریود نشد و غافلگیر شده بچم

باشه 

فقط نزارین روی روحیه شون تاثیر بزاره 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
عزیزم شما معلمید؟ چکار کنم بچم آروم سه ،خودم ومقصر میدونم

بله 

نه بابا اصلا اتفاقی نیفتاده که کسی مقصر باشه

خب یه چیز کاملا طبیعیه 

برا خودمونم ممکنه پیش بیاد جایی باشیم نوار و اینا نداشته باشیم خونریزی شروع بشه 

من خودم هم یبار رفتیم پیش دوستم و پریود بودم خوابیدم صبح که پاشدم شلوارم خونی شد چون خونریزی شدید دارم 

پس اصلا جای نگرانی و سرزنش نداره 

براش داستان‌های مشابه تعریف کن بگو یه خانم معلم تعریف کرد گفت خیلی از بچه ها اینجوری میشن این نشونه ی بزرگ شدنتونه نشونه ی خانوم شدنتونه نشونه ی سالم بودنتونه اتفاقا هرکس نشه باید نگران بشه چون ممکنه بیمار باشه 

خدا منو بکشه ،براش کادو بگیرم الان خوبه ؟ بگم برا اینکه با این اتفاق اعتماد به نفست و از دست ندادی ...

🙏🙏🙏🙏🙏عالیه 🙏🙏🙏🙏🙏

ممنون از راهنماییتون ،خیر ببینی الهی

سلامت باشی عزیزدلم 

به قول اون دوستمون یه کادو هم واسش بگیر و بهش تبریک بگو 

البته خب طبیعی هم هست که حال روحیش خوب نباشه بخاطر تغییرات هورمونی ولی سعی کنید شادش کنید