2777
2789

بیشتر از حساسیت یا اینکه سیستم دفاعی بدنتون ضعیفه 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حساسیت دارم

از فصل بهار با این حساسیت مزخرفش متنفرم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
جدی؟شما مبتلا هستین الان؟چه علایمی دارین؟

من پرستارم و معمولا ما زودتر از بقیه مردم مبتلا میشیم ،،علائمش گلودرده،بعدش تبدیل میشه به سرفه و خلط گلو ،،،بعدش خوب میشی و چند روز بعدش بی حالی و بعضا بدن درد،،،،،ولی خب شیوعش در بچه ها خیلی بیشتره با علائم استفراغ،تب،اسهال،بی حالی برای بچه ها

اگه یه روزی برگشتم نی نی سایت یا با کاربری دیگه ای اومدم  بدون هیچیم تو دنیا درست نیست ،،،یا حق خداحافظ                 
از فصل بهار با این حساسیت مزخرفش متنفرم

رفتم دکتر نمیدونم این قرصایی ک دادن تاثیر داره یانه.دیروز رفتم امروز حس میکنم بدتر شدم اما حسم میگ گلو و بینی و...باز شده و ببحشید ترشح راحتر خارج میشه.

ترس های ما هیچ وقت اتفاق نمی افتند.
من پرستارم و معمولا ما زودتر از بقیه مردم مبتلا میشیم ،،علائمش گلودرده،بعدش تبدیل میشه به سرفه و خلط ...

خداقوت بزرگوار.والا من اسهال و استفراغ و بدن درد اینا ندارم

سرفه دارم و ترشح پشت حلق و گاهی خلط.یه جوری حالت سرماخوردگی دارم ک صدام عوض شد

بله من دقیقا دیشب مردم و زنده شدم کله سحر رفتم دکتر امیدوارم فقط طول نکشه عین ویروس قبلیه که کرفتم و ...

انشالله شفا پیدا کنین.علایمتون چیه؟

رفتم دکتر نمیدونم این قرصایی ک دادن تاثیر داره یانه.دیروز رفتم امروز حس میکنم بدتر شدم اما حسم میگ گ ...

ولی مرتب چای سبز، زنجبیل عسل دم کن بخور خیلی عالیه

عسل رو وقتی از حالت داغی در اومد اضافه کن

رفتم دکتر نمیدونم این قرصایی ک دادن تاثیر داره یانه.دیروز رفتم امروز حس میکنم بدتر شدم اما حسم میگ گ ...

قرصا فقط تحمل بدنو برای مبارزه با بیماری راحت تر میکنن،ویروس کار خودشو میکنه 

اگه یه روزی برگشتم نی نی سایت یا با کاربری دیگه ای اومدم  بدون هیچیم تو دنیا درست نیست ،،،یا حق خداحافظ                 
ولی مرتب چای سبز، زنجبیل عسل دم کن بخور خیلی عالیه عسل رو وقتی از حالت داغی در اومد اضافه کن

مچکرم.تو بازار چشمم به توت فرنگی خورد گرفتم تو راه نشسته خوردم اینطوری شدم.🤦

قرصا فقط تحمل بدنو برای مبارزه با بیماری راحت تر میکنن،ویروس کار خودشو میکنه 

الان خطرناکه این ویروس؟قرصاشو ک اینترنت میزنم واسه کرونا واینا نیست