خسته شدم اینقد بی پولی کشیدم همش باید مواظب دخل و خرجم باشم تا کی از چیزایی که دلم میخواد چشم بپوشم مگه چندبار به دنیا میام هرجا میرم دنبال کار یا سابقه میخوان یا شماره گرفتن که زنگ بزنن اما زنگ نزدن البته تو خونه منجوق دوزی لباس مجلسی میکنم ولی پولش خیلی خیلی ناچیزه ..هرشب سوره واقعه می خونم ولی بی تاثیره ،لعنت به این زندگی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا ان شاالله به مالت برکت بده😢کلا وضع اقتصادی خیلی بده
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
بچه ها یه بازی استخراج ارز تو تلگرام هست میگن میخاد جایگزین نات کویین بشه که خیلیا سود میلیونی کردن. اگه خاستین بیاین خصوصی لینک بدم بازی کنین. حیفه از دست ندید
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را