2777
2789
عنوان

تورو قران بگین چه گوهی بخورم

497 بازدید | 53 پست

من سه ساله تو رابطم

۱۸ سالمه 

خریت کردم خریتتت که خودمو بدبخت کردمو عاشق شدم

این بهم دوبااار خیانت کرد و شاید بیشتر و من نفهمیدم 

گنداخلاقه و همش تحقیر میکنه خیلی بد دهنه و کلا مشروب و عرق براش مثصلا ابمیوس و هرشب مسته 

جدیدا سر از پارتی و اینا هم دراورده 

خدایا من چیکار کنم

نمیدونم اینو درک میکنید یا ن اما اصصصلا دلم نمیخاد باهاش باشم ولی از طرفی تنها چیزی که دلم میخواد اون کنارم باشه 

خودمم نمیفههههمم

بخدا قسم  اگه بدونین چقد تلاش کردم ولش کنم ولی نشد

یبار ولش کردم فقط دوروز دووم اوردم انگار منو داشتن زجر کش میکردن تحمل نکردم ولش کنم

چشام از دیشب دیگه اشکی ندارن دوروز نخوابیدم ب شدت حالم بده:)))

جان عزیزتون راهنماییم کنید اصلا بیاین منو بزنین

حس میکنم نباشه مممممیمیرم 

چیزایی برای اولین بار کنارش تجربه کردم ک ای کاش نمیکردم💔همینان ک نمیزارن دل بکنممممم(رابطه جنسی نننیست)

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش سخته باید دووم بیاری فکر میکنی نمیشه بدون اون دووم نمیاری ولی میشه میگذره باور کن

بعد یه مدت این حسه فروکش می‌کنه بعد مدتی دوباره میتونی بخندی 

به خودت اجازه سوگواری و ناراحتی بده گریه کن غمگین باش بعد مدتی برو بیرون بچرخ باور کن میگذره و خوب میشی 

دورشوازهمچین آدمی،به نفع خودته،مطمعن باش باهاش بمونی پشیمون میشی

الان بفکردرس ودانشگاهت باش،مدتی تحمل کن از یادت میره

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

این چیزی که شما بهش میگی دوست داشتن عزیزم عشق نیست بهش میگن وابستگی معتادش شدی باید ترکش کنی همین مطمئن باش اسمش عشق نیست برو روی خودت کار کن از زندگیت بندازیش بیرون. مشکل الان خودتی واسه خودت اون که وضعیت و تکلیفش مشخصه

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
وابستش شدی ببین بمونی بدتر خودتو بدبدخت می‌کنینمونی به نعفته دختر

خودم نمیخام باشم ولی میخام باشم

نمیدونم چیکار کنم 

نمیدونم دارم با زندگیم چه کاری میکنم

خواهر دعا کن خدا کمکم کنه 

عزیزم مشخصه توی خونه محبت کافی دریافت نکردی خواهشا هر طور شده برو پیش مشاور و در کنارش برو با دوستان دورهمی، ورزش و.... تا ا. سرتونو بیفته دختر سن شما باید فکر کنکور و آینده باشه نه اینکه عاشق یه ادم عوضی بشه. نزار آینده ت تباه بشه 

اولش سخته باید دووم بیاری فکر میکنی نمیشه بدون اون دووم نمیاری ولی میشه میگذره باور کنبعد یه مدت این ...

واقعا ممکنه کسی ک میمیرم براشو فراموش کنم؟

دور عکسش یه روبان مشکی بزن و براش یه سنگ قبر ذهنی درست کن و براش عزاداری کن.فکر کن مرده...

وابستگی ای که خیلی از ما در زندگی داریم و سخته ازشون دل کندن و این تنها راهشه

تو دانی و عالمی سراسر دانند گر از تو خموشم از فراموشی نیست!
دورشوازهمچین آدمی،به نفع خودته،مطمعن باش باهاش بمونی پشیمون میشیالان بفکردرس ودانشگاهت باش،مدتی تحمل ...

دعام گن خدا کمکم کنه

بخدا اگه بدونین چه دردی میکشم ازش 

چطور؟؟چیکار کنمامتحانش کردم نتونستم چیکار کنم

اول خودتو دوس داشته باش و بدون لایق یه رابطه ی خوبی.

دوم برای آینده ت برنامه ریزی کن تحصیلی شغلی و... باشگاه و فعالیت ها ی ورزشی و... برو

و کم کم رابطتو باهاش کم کن و ارتباطات اجتماعیتو زیاد کن

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

این چیزی که شما بهش میگی دوست داشتن عزیزم عشق نیست بهش میگن وابستگی معتادش شدی باید ترکش کنی همین مط ...

چیکار کنم؟؟میدونم وابستگی روان دارم بهش