2777
2789

حالا که من می‌خوام چکاپ بدم همه یا رفتن چکاپ دادن یا قرارع این ماه چکاپ بدن 

هزینه آزمایش چکاپ کامل هم خب خیلیه :((

خواهر شوهرم گفت هروقت خواستی چکاپ بدی بیا دفترچه من و ببر ، اون یکی خواهر شوهرم که خودشم بیمه تکمیلی داره دفترچه خواهر شوهر بزرگمو چند روز پیش برده چکاپ داده 🥺🥺 الان هیچی به هیچی ...

۳ تومن میشع حداقل ، چون واکسنامم تقریبا گرونن و دارو باید مصرف کنم و داروهامم گرونن خیلی میشه دکتر رفتنم 😔😔😔

از اونورم واقعا نمی‌تونیم پول بیمه پرداخت کنیم که خودمون بیمه تکمیلی داشته باشیم 

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

من پارسال ازمایش رفتم با بیمه تکمیلی ۲/۵۰۰خیلی جاها بیمه مارو قبول ندارن

🥺🥺🥺

برا پسرم دفترچه بچه خواهر شوهرم رو بردم ، بازم ۱ میلیون و ۱۲۰ هزار دادم چون چندتا از آزمایش ها رو بیمه پوشش نمیداد

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🥺🥺🥺برا پسرم دفترچه بچه خواهر شوهرم رو بردم ، بازم ۱ میلیون و ۱۲۰ هزار دادم چون چندتا از آزمایش ها ...

همش الکی فقط پول میچاپن

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

همش الکی فقط پول میچاپن

اونم هست برای مردمی که شغل آزاد دارن سخته واقعا ریختن هزینه بیمه ... ولی برا کارمندا باز بهتره

میگم اگه شوهر جای دولتی کار می کنه ؟ آخه اگه باهاشون قرارداد بیمه ببنده نفری فکنم ۵۰۰ هزار تومن بشه

همون خب، شغل همسرم آزاده برا همین خیلی برامون زیاده نفری چند میلیون بابت بیمه بریزیم 

عموی من هرماه ۸ میلیون پول بیمه عروس و پسرشو میده

طفلی خانواده همسرم خیلی حامی هستن ولی اونا هم ندارن کمک مالی بهمون بکنن ، وگرنه من اجازه استفاده بیمه اونا رو دارم فقط جور در نمیاد

اونم هست برای مردمی که شغل آزاد دارن سخته واقعا ریختن هزینه بیمه ... ولی برا کارمندا باز بهتره

حقوق شغل ازادو  برابر بر کارمند میدونی 

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

عزیزم برا یه بیماری خاص بود ک زیر هیچ پوششی نی

آخه بیماران خاص بیمه دارن ، همسرم بیماری خاص هستن خودش بیمه داره ولی من و بچمون نه😔

ازما نبود

عجیبه🥲🥲آخه همسرم چکاپ کامل انجام میده نهایتا ۸۰۰ تومن 

داروهاش و میخره یک میلیون و ۵۰۰ ، که آزاد داروهاش ۴ یا ۵ میلیون تومنه