2777
2789
عنوان

گل طبیعی خریدم سوخت

115 بازدید | 7 پست

سلام دو هفته پیش یک گل با برگ های بزرگ خرید اسمشو یادم نیست با گلدونش حتی اومدم خونه خاکشو عوض کردم گفتم شاید گلخونه ای بوده باشه زود زرد بشه 

هرروز اسپری میکردم با آب در حدی که برگهاش تمیز شه دیشب دیدم ۵ تا برگش خشک شده و زرد الان ۴ تا برگ بیشتر روش نمونده نودم خونمون هم کمه دیگ چرا اینجوری شده؟ یکی گف درش بیار از خاک گلدون بزار تو آب

نباید گلدون یا خاکشو عوض میکردیمخصوصا تو این فصل

چرا نصف از خاک خودش نصف از خاکی ک داشتم ریختم 

ریشش تنو مند بود و اینک خودشون تو گلخونه رشد میدن با ماهایی که محیط خونس متفاوته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی عکسشو بفرستی؟

هیچ گلی رو نباید هر روز اسپری کنی بهش، برگ هاش زرد میشه. نهایتششش ۴ ۵ روز یکبار. بعضی گل ها هم کمتر.

چند وقت یکبار بهش آب دادی؟

شاید قارچ داشته.

گل و گیاه زیاد دارم اگه عکسشو بفرستی شاید راحت تر بتونم بگم بهت

ما که خندان می‌رویم🧸☕
چرا نصف از خاک خودش نصف از خاکی ک داشتم ریختم ریشش تنو مند بود و اینک خودشون تو گلخونه رشد میدن با م ...

بله بهش شوک وارد شده زیاد از حد هم اب نده. ریشه اش خراب میشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

میتونی عکسشو بفرستی؟هیچ گلی رو نباید هر روز اسپری کنی بهش، برگ هاش زرد میشه. نهایتششش ۴ ۵ روز یکبار. ...

تنه گل سیاه شده همه برگاش خشک شد زرد شد ریخت به یکباره 

فقط چنتا اون بالا مونده