2777
2789
عنوان

دوست دارین مرگتون چه جوری باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 103 پست
نه باحال بود یه جاهایی خودم اضاف میکردم میگفتم میگفتم بگو سرور من تاج سر من زحمت کش مظلوم خدایاهمسرم ...

😂😂😂😂

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوس دارم زلزله بیاد همه خانوادم باهم بمیریم  بعد از مرگمم دوس دارم جنازم و بسوزنن اصلا دوس ...

حالا چرا همه با هم شاید اونا نخوان بمیرن😐😐

من دوست دارم اعضای بدنمو اهدا کنن آخه به چه دردم میخوره زیر خاک شاید ثواب بنویسن اما شوهرم میگه نمیذ ...

چ جوری با شوهرت در مورده مرگـ میحرفی من گریم میگیره اگه حرف بزنم باهاش در این مورد😟😟

یه موقعی بمیرم که بچه هام سر خونه زندگیشون باشن کوچیک نباشن چون نمیخوام نامادری بیاد اذیتشون کنه

هیچوقتم از بیماری نباشه مرگم

همیشه آرزوم بوده که شب بخوابم صبح دیگه اون دنیا باشم

ولی هرچه که من خواهم نه آن میشود

هرچه خدا خواهد همان میشود

مرگ دست خداست اما مرگ راحت سعادته

چ جوری با شوهرت در مورده مرگـ میحرفی من گریم میگیره اگه حرف بزنم باهاش در این مورد😟😟

راحت اولا که بچم کوچیک بود میگفتم اگه اتفاقی افتاد بچمو نذاری زیر دست نامادری حالا میگفتم لباسامو بسوزون میگفت نه میدم یه نفر بدبختیه 

ولی خوب همیشه آرزومه قبل از مرگ همسرم بمیرم چون تنها دلیل زندگیمه

اونم میگفت من مردم شوهر کن ولی خواهشابا پول من ابروتو بالاتر نبر :-) :-) :-) :-) 

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

دوست دارم بمیرم قبله شوهرم.مثلا تو یه تصادف. اما دوست دارم بچه هامم با خودم بمیرن .دلم نمی‌خواد دست نامادری بیفتن

نبسته ام به کس دل;نبسته کس به من دل; چو تخته پاره بر موج رها رها رها من🌊🌊🌊

دوس دارم مرگم هیجان انگیز باشه و جالب مثل غرق شدن تو دریا یا  انفجار یا پاره شدن بند بانجی جامپینگ  خلاصه حادثه خیلی اکشن دوس دارم دوس دارم آخرین خاطرم هیجان انگیز باشه  

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

من دوست دارم اعضای بدنمو اهدا کنن آخه به چه دردم میخوره زیر خاک شاید ثواب بنویسن اما شوهرم میگه نمیذ ...

رضایت همسر لازم نیست. پدر و مادر و فرزند و خواهر و برادر اولیای متوفی محسوب میشن. دور از جون شما البته.