2777
2789
عنوان

شوهرخالم اینقدر با مشت کوبیده سر بچه بچه بالا اورده

| مشاهده متن کامل بحث + 5153 بازدید | 135 پست
میکشه خالمو همش تهدید میکنه خونه رو میدم بچه هارو برمیدارم میرم نمیزارم رنگشونو بیینی

شوهرمنم برآمدر سه بچم پول نمیده اونم دوقطبی یعنی ؟

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترو خدا اون بچه رو نجات بدین آخه آدم مریض روانی با بچه چیکار داری 

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸

خالم مگه بچه هاشو میزاره بیادیبار قهر‌کرد‌اومد‌۲ ماه بچه هارو ندید

یکم سلیته بشه تا  باهاش بد نکنن تا مظلوم باشه همینه   دوستم  مواد گذاش تو خونه زنگ زد پلیس از شر شوهرش راحت شد نمیگم کارش درسته ولی  باید جلو ظلم ساکت باشن داییت همچین بزندش ک ادم بشه ،دایی من یروز دید خالم کتک خورده   دندوناش شکسته و زنشو مجبور کرده قورت بده  شوهر خواهرشو برد داخل بیابون اونقدر با پنجه بکس زد روی دستاش ک در اولین فرصت دکترا دستاشو از بازو قطع کردن  غلان جفت دستاش قط شده

شماهم جو الکی نده. فکر کردی با این چیزایی که از سوهره گفتن، اصلا اجازه میده زنش بره کار کنه. میگه در ...

اینایی که تو گفتی منم بلدم

ولی زنی که مثلا باسواد جامعه است 

میبینه شوهرش بد خسیسه محدود میکنه نمیزاره بره سرکار

دیگع تکلیفش مشخصه

موندنش چی بود ؟

بچه اوردنش چی بود ؟

یکی اوردی دیدی وحشیه دومی رو چرا اوردی ؟؟؟

غیر اینه خودشم مقصره ؟؟

ادما تاوان انتخاب اشتباه خودشون رو میدن

در بد بودن شوهرش شکی نیست ،

ولی تصمیم به موندن و ادامه دادن و اوردن دوتا بچه مقصر صد در صدش خود خانم هست 

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

همه شخصیت قوی و مستقل ندارن، همه نمی تونن اینکارو کنن.

خوب پس تاوانش رو پس میدن ...

ولی من راستش برای خالش ناراحت نیستم

ولی برای اون بچه ها ناراحتم که اونام تاوان ضعیف بودن مادر و وحشیگری پدر رو پس میدن 

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

اینایی که گفتی در صورتی هست که پدر واقعا مشکل دار باشه و مشکلش هم اثبات بشه یعنی دوندگی و پول و وکیل ...

من در مورد استارتر و فامیل شدن حرف میزنم زن میتونه ثابت کنه شوهرش نفقه نمیده و خشونت اعمال میکنه حتی ممکنه ارجاع بدن به روانپزشک قانونی تا صلاحیتش بررسی بشه، پس برای افرادی مثل خاله استارتر ناممکن نیست یکم عرضه و پول میخواد 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

ناراحت نشی ها، خاله ات رو دوست دارم فحش بدم طلاق بگیره خب، یا نمیتونه طلاق بگیره چرت دوتا بچه از این روانی آورده  

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

الهی بمیرم اونجا که گفتی قلبش مشکل داره یاد بچه ام افتادم قلب بچه منم مشکل داره الهی دستش بشکنه شکایت کنید از هیچی نترسید هیچ غلطی نمیتونه کنه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خاله ات عرضه نداشت یه چاقو بکنه تو دست و پاش ؟فوقش میمیرد بچه هاش میفتادم بهزیستی حالا از ان عوضی دو ...

دقیقا زنها میتونن با چاقو از خودشون و بچه هاشون دفاع کنن در مقابل یه وحشی 

کاملا موافقم باهات 

قانون تمام کشورهای مسلمان هست امارات عربستان عراق و ... چون قانون اسلام همینه افغانستان و ایران و .. ...

اینجا معلوم شد دردت چیه 

خارج‌نشین به قول خودت 

دردت انگار جمهوری اسلامی و اسلامه اولش زیر پوستی رفتی 

اما آخر خودتو رو کردی