2777
2789
عنوان

خانم هایی که سابقه طلاق دارن یا سر رشته دارن بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخام فرار کنم 

ببین عزیزم اگه مقداری طلا و پس انداز داری که میتونی خونه اجاره کنی و فشار نیاد بهت ...بلا فرار کن..اما  بی فکر کاری نکن.بچه هات هم اون ۱۳ ساله خودش تصمیم میگیره بقیه ام تا ۷ سال با خودتن .قبلش حسابی فکراتو کن که میتونی تنها بجه هات رو خوشبخت کنی‌؟

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
ببین عزیزم اگه مقداری طلا و پس انداز داری که میتونی خونه اجاره کنی و فشار نیاد بهت ...بلا فرار کن..ا ...

مالی مشکلی ندارم. خونه ای که توشم مال خودمه. حقوق هم دارم. ولی کمبود محبت دارم .

چون اعتیاد داره و گفتی بیکاره حضانت بچه ها به شما میدن او بچه ۳ساله تا هفت سالگی پیش شماست و طبق قانون حکم رشد بگیرید برای دختر. ۱۲سال برای پسر۱۵سال 

حکم رشد یعنی بچه می‌تونه تصمیم بگیره پیش کدوم یک از والدین بمونه یعنی خودش تصمیم میگیره

بعدشم تو فکر کردی همه ی ماها همسرامون بی عیب و نقص هستن؟

اعتیاد ک ماشالله شده افتخار واسه مردها اکثرا اهل دود شدن جدیدا...

اگه دست بزن نداره و تنها مشکلت اعتیاد بنظرم سخت نگیر زندگی وقشنگ کن خودت...بچه هات خیلی حساسن.احساسی تصنیم نگیر.

انشالله خدا کمکت کنه خواهرم

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

من توی همین نی نی سایت از یه خانوم شنیدم میگفت زندگی بعد از طلاق خیلیییی بده.

میگفت نگاه های مرد ها... محدودیت ها...میگفت اصلا فکرشو نمیکردع انقد سخت میشده براش وگرنه طلاق نمیگرفتم.

میگفت طلاق و باید وقتی بگیری که واقعا نتونی با اون شخص ادامه بدی و زندگیت داغونترین باشه.

وگرنه طلاق خیلی بده تعریف میکرد پشیمونه

همسر منم اعتیاد داره الان که دارم اینا مینویسم اشکام جاری میشه مال من از اون داعوناست مثلا امروز صبح پا شده صدای گریه بچه میومد 4 اله بچه نمیپرسه چی شده و... در و دیوار کوبید بهم ی دراور داعون داشتیم خردش کرد و... می گه تو باعثش شدی و.... هر وقت خماره میاد گیر میده زندگی باهاش جهنم . خدا از خانوادش نگدره پیش اوناییم بعد موقع دعوا حرف چرت به خانوائم میزنه که لایق مادر خودشه شرایط طلاق ندارم کارم نمیره خودمم ی کار دارم ولی در امدم خیلی کمه زندگی باهاش عداب

نمیدونم شرایطت را 

ولی اگه بخاطر محبت بود فکر نکنم طلاق میگرفتم

سر خودم را با کلاس ورزش و..  گرم میکردم

چون بقیه مرد ها هم همچین اش دهن سوزی نیستن

شرایط ازدواج با دوتا بچه هم سخته

نمیخوام بگم اعتیاد خوبه،  اما عوارش تریاک مثل سایر موارد مخدر نیست 

بازم خودت بامشاور مشورت کن و اکه فکر میکنی زندگیت بهتر میشع انجام بده