2777
2789
عنوان

خانم هایی که سابقه طلاق دارن یا سر رشته دارن بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 43 پست
من توی همین نی نی سایت از یه خانوم شنیدم میگفت زندگی بعد از طلاق خیلیییی بده. میگفت نگاه های مرد ها ...

قبول دارم ب عنوان زن طلاق گرفته

من اگ بودم با همسر اولم میساختم با همه بدی هاش با دومی که عقد کردم فهمیدم که اولی فرشته بوده در برابرش

اگر اعتیادش رو به دادگاه با سند و مدرک ثابت کنید فکر کنم حضانت بچه ها رو بهتون میده .

برای اطمینان از اینکه ملک داره هم سند و مدرک بردارید و ارائه بدید که بهتون مهریه بده.

حتما حتما هم با یه مشاور حقوقی یا وکیل حرفه ای صحبت کنید

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر منم اعتیاد داره الان که دارم اینا مینویسم اشکام جاری میشه مال من از اون داعوناست مثلا امروز صبح ...

واقعا خدا بهت رحم کنه خواهرم...

توروخدا بچتو درست بزرگ کن نزار آسیب ببینه.

اگر میتونی بندازش زندان فقط بچت و تو آرامش بزرگ کن.

آخه این بچه ها چه گناهی کردن...😔

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
واقعا خدا بهت رحم کنه خواهرم... توروخدا بچتو درست بزرگ کن نزار آسیب ببینه. اگر میتونی بندازش زندان ...

احتمالا ی پرونده داره احتمال زندان رفتنش هست از ی طرف چون پیش خانواده شم بره زندان شرایط سخت تر میشه کاش خدا من می کشت راحتم می کرد بچه مم اون خراب کرده دخترم هست . خبر چین و...

احتمالا ی پرونده داره احتمال زندان رفتنش هست از ی طرف چون پیش خانواده شم بره زندان شرایط سخت تر میشه ...

هیییچ راهی نداری؟

مثلا مهریه نداری اجرا بزاری..یا مثلا شاغل نیستی خودت مستقل بشی؟طلا و پس اندازی چیزی که بتونی باهاش مستقل بشی...

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
هیییچ راهی نداری؟ مثلا مهریه نداری اجرا بزاری..یا مثلا شاغل نیستی خودت مستقل بشی؟طلا و پس اندازی چی ...

مهریه 500 سکه هست ولی ی معتاد از کجا اورده بده 100 سالم زندان باشه خانوادش نمیده . کافینت دارم ولی در امد کمی دارم چون جام خوب نیست طلا پس انداز هیچ 9 ساله تو این زندکیم همش بیکار بی پول و.....

مهریه 500 سکه هست ولی ی معتاد از کجا اورده بده 100 سالم زندان باشه خانوادش نمیده . کافینت دارم ولی د ...

بازم خدارشکر همون کافینت و داری احسنت بهت...

خدا کمکت کنه خواهرم 

مهریه 500 سکه هست ولی ی معتاد از کجا اورده بده 100 سالم زندان باشه خانوادش نمیده . کافینت دارم ولی د ...

عزیزم ناراحت شدم برات. ما گناهی نداریم. البته من خود خود خودم مقصرم. چون خانواده ام اصلا رضایت نداشتن من پافشاری کردم. میدونی بیشترین مشکل من اینه که بی خیاله نسبت به من،خرید میکنه میاره. گاهی به اصرار من سفر میبره ،ولی با خیلی از دوستان قدیمی قطع رابطه کردیم به خاطر اخلاقش

عزیزم ناراحت شدم برات. ما گناهی نداریم. البته من خود خود خودم مقصرم. چون خانواده ام اصلا رضایت نداشت ...

سلام گلم فدات . من خودمم سال اول دوم ازدواج بود رفتم قهر خانواده گفتن طلاق بلند شدم راه افتادم دنبالش رفتم دیگه. بعدشم دیگه بچه دار شدم یعنی نمیدوئنستم اعتیاد چه غولیه بعد اینم هی بد تر شد اخه هرویینم می کشه دیگه دو ساله کار نمیره همش بیرون دنبال خلاف و..... ی دندون دهنش نمونده قیافه داغون دو سه ساله با من خونه پدرم نیمده همیشه تنها میرم و میام و... خیلی شرایط بدی دارم . گلم باز تو خوبه تریاکه تریاک بهتره تا این مواد لعنتی

سلام گلم فدات . من خودمم سال اول دوم ازدواج بود رفتم قهر خانواده گفتن طلاق بلند شدم راه افتادم دنبال ...

ای روزگار....همش یه کوفتیه، اعتیاد اعتیاده، رفتار اخلاق کردار همه مثل همه،این وسط زن و بچه از پا در میاد. خودشون هیچ مرگشون نیست

ای روزگار....همش یه کوفتیه، اعتیاد اعتیاده، رفتار اخلاق کردار همه مثل همه،این وسط زن و بچه از پا در ...

اره بخدا یعنی من میخام بی خیالش بشم کاریش نداشته باشم  برا ارامش خودم ولی نمیداره هر روز به ی بهونه ی اشوب به پا می کنه تا چند روز زندگیم جهنم این وسط ی بچه بی گناه هم داره داغون میشه فقط خدا به دادمون برسه