2777
2789
عنوان

بچه ها دنیای بعد طلاق چه شکلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 60 پست
اینکه بری با پسرای مورد دار چت کنی و ازشون عکس داشته باشی طبیعیه😔

نه😔

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

من بچه ندارم حمایت خانوادمم هست ولی نمیتونم خود نفهمم شوهرمو دوسش دارم

منم داشتم ی جایی دیگه از چشم میفتن باکارا شون 

همین الان نزدیکه ی ساله دیدن پدر و مادرم نبرده اونام میام دعوا را می ندازه که برن منم تک دخترم و وابسته منن 

نقطه ضعف من بچهامن واگرنه ۲۶ سالگی اصلا دیر نیس میتونم تنها و مستقل زندگی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب زنشی دیگه از این حرفا با تو نزنه بره با غریبه ها بزنه؟! شرعی و قانونی محرمید بنظرمن ک اشکالی ندا ...

میگه با یکی دیگه چت میکنه اگ با خودش چت میکرد چ مشکلی داشت؛/

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
میگه با یکی دیگه چت میکنه اگ با خودش چت میکرد چ مشکلی داشت؛/

آها

درست توضیح نداده بود فقد نوشته بود چا ناجور میکنه

فکر کردم با خودش میگه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
با کس دیگه

😐😐😐😐

واقعا با این رفتارش کنار نیا 

ول کن 

یه سال وابسته باشی بهتره یا ده سال ؟

نمیگم طلاق بگیر حتما ولی برید پیش مشاور این مسأله اگه کامل درست نشه تو تباه میشی 

الان تو دختری میتونی اسمشو از شناسنامتم پاک کنی فرصت داری 

با کس دیگه

خب پس من راهنماییمو عوض میکنم 

ببین اونی ک تو دوران عقد بهت خیانت میکنه بعدش معلوم نیس چ غلطای دیگه ای خاهر کرد پس بهتره نا نرفتین زیر یه سقف جداشی 

ب گریه هاشم اعتنا نکن اگر واقعا ماراحت بود و دلش تورو میخاست با کسای دیگه نمیپرید

دنیای بعد طلاق هم هیچ طوری نیس ایشالا یکی بهترش گیرت میاد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
دقیقا درست می‌گید خاک بر سر من

خداروشکر زود فهمیدی 💕

فقط برای خودت ارزش قائل شو زمانی که فقط خودت مهم باشی میتونی از هر سختی رد بشی

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
خانوادم رو روی سرش میذاره. خودش رییس یه شرکته برو بیا داره. حتی نمازخونه ولی تو خلوتش با پیج فیک تو ...

خو بیاد با خودت چت کنههه بابا 

تو این مسائل با تو باید خیلی راحت باشه توام همه جوره از این نظر براش باش ک حس کمبود نکنه 

این مسأله هارو با خودش و مشاور بازگو کن راحت