2777
2789
عنوان

بچه ها دنیای بعد طلاق چه شکلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 60 پست

شخصیتت چجور ادمیه؟

اگر ادم احساسی و وابسته ایی باشی گمونم سخت باشه.

ولی اگر مستقل و محکمی.کفه احساست از کفه منطقت پایینتره و همیشه منطقی عمل میکنی ...فکر کنم یکم راحتتر با طلاق میشه کنار اومد

ولی قبلش همه راه ها رو امتحان کن.اگر واقعن نمیشه و بن بست رسیدی اونوقت ب فکرش باش.

زود و از سر احساس و حدس و گمان تصمیم نگیر

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزهایی دیدم که نمیتونم به خانواده بگم. خیلی رفتار و قیافه موجهی داره ولی.... حتی اینجام روم نمیشه ا ...

چی دیدی بگو شایز کمکت کنیم

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره

مثلاً چه کار می‌کنه چی میگه بگو شاید طبیعی باشه

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

انگار مریضه هربار تا سرحد مرگ گریه کردم و کنارم اشک ریخت گفت همه زندگیمی دیگه غلط کنم اذینت کنم ولی ...

باس بره روانشناس بعضیا اعتیاد دارن دس خودشون نی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

دنیاییه بعد از طلاق یا جدایی اگه اول دل ببری بعد جدا بشی .... راحتتره و زمان میگذره بهتر میشی  ...

عین من که  فوبیا جدایی دارم 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

خب زنشی دیگه از این حرفا با تو نزنه بره با غریبه ها بزنه؟!

شرعی و قانونی محرمید بنظرمن ک اشکالی نداره

الان خیلیا رابطه دارن و داشتن بنظرم پیدا کردن کسی ک اولین رابطش باتو باشه محاله

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

تورو خدا مشاوره ندید شما 

میگه خیانت کرده دیگه 

فیلم ترکی نیست ببخشید زندگیتون گل بلبل بشه 

اسی کسی که زن داره چ دلیل داره چت ناجور کنه؟ اینم خودش خیانته 

حتما باید بره تو واقعیت انجام بده بشه خیانت؟

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
اینکه بری با پسرای مورد دار چت کنی و ازشون عکس داشته باشی طبیعیه😔

همجنسگرا ینی