الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم شما با پدرت یکی هستی؟ اولا اون دانشجو هم کارش درست نیس باید نوار قلب و سی تی از شما گرفته بشه ...
اینکه شما دارید کلمه پدر رو میخونید در مورد یک پیرمرد قند خونی و فشار خونی حرف نمیزنم. پدر جوان زیر شصت سال اهل ورزش و تحرک بدون هیچگونه مشکل خون و عروق!
حالا شما بحث دارید و از پزشک دفاع میکنید بحث دیگریه. من اینجا تجربه خواستم نه اینکه وقتی داغم تازهست نمک رو زخمم بپاشید!
رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702 من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینهی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
از شب قبلش درد داشتن تو قسمت کتف. صبح قفسه بوده که مراجعه کردن. متخصص قلب گفتن اوکی بودن نوار قلب دلیل بر بدون مشکل بودن نیست. باید اکو و بررسی آنزیم صورت بگیره. که خدا این فرصت رو نداد😔
از شب قبلش درد داشتن تو قسمت کتف. صبح قفسه بوده که مراجعه کردن. متخصص قلب گفتن اوکی بودن نوار قلب د ...
عزیزم اولین کاری ک میکنن گرفتن نوار قلبه خدا پدرتون بیامرزه ولی شکایتتون ب جایی نمیرسه.وکیلا هم دنبال پولن
سرم نمکی ام مشکلی نداشته.فکر نمیکنم قصوری رخ داده باشه
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...