2777
2789
عزیزم شما با پدرت یکی هستی؟ اولا اون دانشجو هم کارش درست نیس باید نوار قلب و سی تی از شما گرفته بشه ...

وقتی میگم اورژانس قلب مطمئن باشید نوار قلب و بررسی آنزیم‌های قلب بعد از تریاژ صورت گرفته. ضمن اینکه نوار قلب پدرم هم مشکلی نشون نداده بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میگم اورژانس قلب مطمئن باشید نوار قلب و بررسی آنزیم‌های قلب بعد از تریاژ صورت گرفته. ضمن اینکه ...

خب عزیزم منتظر باشین پزشک قانونی جواب بده دیگه یا میگه علت فوت چی بود یا پزشک مقصره

شهر تون کوچیکه؟ امکانات بیمارستانی خوب داره؟

عزیزم شما با پدرت یکی هستی؟ اولا اون دانشجو هم کارش درست نیس باید نوار قلب و سی تی از شما گرفته بشه ...

اینکه شما دارید کلمه پدر رو می‌خونید در مورد یک پیرمرد قند خونی و فشار خونی حرف نمیزنم. پدر جوان زیر شصت سال اهل ورزش و تحرک بدون هیچگونه مشکل خون و عروق! 

حالا شما بحث دارید و از پزشک دفاع میکنید بحث دیگریه. من اینجا تجربه خواستم نه اینکه وقتی داغم تازه‌ست نمک رو زخمم بپاشید! 

امیدوارم خدابهتون صبر بده...

ماهم قلبای پُر داغی داریم

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
اینکه شما دارید کلمه پدر رو می‌خونید در مورد یک پیرمرد قند خونی و فشار خونی حرف نمیزنم. پدر جوان زیر ...

عزیزم خدا رحمت شون کنه من از کسی دفاع نکردم امیدوارم مشکل تون حل شه 

خب عزیزم منتظر باشین پزشک قانونی جواب بده دیگه یا میگه علت فوت چی بود یا پزشک مقصره شهر تون کوچیکه؟ ...

شیراز هستیم ولی درمانگاهی که پدرم رفته یه درمانگاه محله‌ای بوده. هنوز نتیجه پزشکی قانونی نیومده

خب مگ نمیگی نوار گرفتن نوار قلبش اوکی بوده؟ ناگهانی اتفاق افتاده دیگه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خب مگ نمیگی نوار گرفتن نوار قلبش اوکی بوده؟ ناگهانی اتفاق افتاده دیگه

از شب قبلش درد داشتن تو قسمت کتف‌. صبح قفسه بوده که مراجعه کردن. متخصص قلب گفتن اوکی بودن نوار قلب دلیل بر بدون مشکل بودن نیست. باید اکو و بررسی آنزیم صورت بگیره. که خدا این فرصت رو نداد😔

از شب قبلش درد داشتن تو قسمت کتف‌. صبح قفسه بوده که مراجعه کردن. متخصص قلب گفتن اوکی بودن نوار قلب د ...

عزیزم اولین کاری ک میکنن گرفتن نوار قلبه خدا پدرتون بیامرزه ولی شکایتتون ب جایی نمیرسه.وکیلا هم دنبال پولن

سرم نمکی ام مشکلی نداشته.فکر نمیکنم قصوری رخ داده باشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
هزار نوع درد قفسه سینه داریم که علاوه‌بر قلب ریه هم شامل میشه وهزار نوع هم بیماری قلبی داریم، هرکس ق ...

تو درد قفسه سینه اولویت رو ب سکته و مشکلات قلبی میذارن

واقعیت هم همینه بجز قلب و سکته ،درد قفسه ناگهانی و شدید و پیشرونده نیست

مشکلات دیگه مثل معده و ریه یهو پیش نمیاد و طرف از قبل سابقه داشته