2777
2789
شاید... شاید واقعا تقدیر واقعیه! 😔💔

ی مورد تو بیمارستان دیدم من پرستارم

طرف حین دوچرخه سواری با ۵۰ سال سن یعنی خیلیم پیر نبود

سالم سالم ایست قلبی کرده بود

هررررررررکااااار کردیم برنگشت که برنگشت

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم تو تصادف عزیزترین کسم رو از دست دادم واقعا تقدیر و قسمت نمیشه جلوشو گرفت ،حتی پزشک قانونی ...

اگه پدر من تو تصادف از بین رفته بود هضمش برام آسونتر بود تا این اتفاق😔😭😭

عزیزم منم تو تصادف عزیزترین کسم رو از دست دادم واقعا تقدیر و قسمت نمیشه جلوشو گرفت ،حتی پزشک قانونی ...

خدا رحمت کنه.صدمات زیاد باشه میزنن صدمات وارده در اثر تصادف مگر مثلا فاصله مرگ و تصادف فرق داشته باشه ک اون جا بررسی میشه 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
آخی... 😔 چقدر غم انگیزه

واقعا ب این نتیجه رسیدم عمر دست خداست.یا ی مورد دیگ دیدم تو مهمونی مش.روب خورده بودن همشون خورده بودن ولی فقط ی پسر ۲۰ ساله بدون هیچ بیماری زمینه ای فوت شده بود‌.بقیشون کاملا سالم بودن