2777
2789

درضمن قرص زیر زبونیو ب هرکسی نمیدن اون دانشجوعم یچیزی گفته هر حرفیو باور نکن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشک ماما باعث شکستن مهره پای دختر فامیلمون شد و ناقصش کرد فلج شه الهی محکوم شد فکر کنم چن سال ممنو ...

عزیزم😔 ما دنبال دیه هم نیستیم. فقط میخوایم بدونیم اونجا چه اتفاقی افتاده و پزشک کم‌کازی کرده یا نه! 

😔😔😭😭💔💔

گاهی ادما فکر میکنن قلب سالمه درصورتی ک نیست.من تشریح جسد دیدم یک مورد همینطور بود ک میگفتن سالمه هیچ مشکلی نداشته قلب ک باز شد سفید شده بود( بهش میگن نکروز و بافتش مرده بود در اثر سکته ی قلبی که قبلا داشته) فقط طرف مراجعه نکرده بود بیمارستان

من خودم سالم سالم رفتم اکو گرفتم دریچه میترال قلبم پرولاپس داره ولی تا الان ک ۲۴ سالمه اصلا متوجه نشده بودم اما سالم نیس قلبم

عمر واقعا دست خداست.وگرنه اگ پدرتون عمرش ب دنیا بود در احیا برمیگشت چون همونجاهم ایست کرده امید ب احیا بالا بوده ولی عمرش ب دنیا نبوده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
عزیزم😔 ما دنبال دیه هم نیستیم. فقط میخوایم بدونیم اونجا چه اتفاقی افتاده و پزشک کم‌کازی کرده یا نه! ...

با توجه ب اینک نوارش سالم بوده و اگر احیا انجام شده باشه قصوری محسوب نمیشه

گاهی ادما فکر میکنن قلب سالمه درصورتی ک نیست.من تشریح جسد دیدم یک مورد همینطور بود ک میگفتن سالمه هی ...

اره دقیقا کلا بدن انسان خیلی عجیب و پیچیده اس ،حتی پدر اسی هم میگه گرفتگی تمام رگ ها بوده همه رگ ها ناگهانی گرفته نمیشن در طول زمان بوده ولی بی علامت

به من گفتن کاهش فشار و جلوگیری از لخته شدن خون

نیتروگلیسرین و اسپرین و کلوپیدگرل میدن در کسایی ک نوارشون مشکل داشته باشه یا فشار بالا باشه یا سابقه بیماری قلبی داشته باشه ک پدرتون ۳ تاشو نداشته. اما نتیجه کالبد شکافی مهمه ک مطمئن باش اگ قصوری باشه پزشکب قانونی صد در صد اعلام میکنه.من خودم تو کالبد شکافیا حضور داشتم

با توجه ب اینک نوارش سالم بوده و اگر احیا انجام شده باشه قصوری محسوب نمیشه

احیا رو خود پزشک و درمانگاه انجام نداده. زنگ زدن اورژانس اومده. تو شیراز معمولا اورژانس نیم ساعت بعد از تماس میاد! ولی خب انجام دادن