2777
2789

۶ ماهه فهمیده دیابت داره دارو میخوره وقتی هم این حالت میشه قندشو چک میکنم زیاد بالا نیست مثلا ۱۶۰ ۱۷۰ هست

تجربه ندارم عزیزم ببرشون دکتر دیابت شوخی بردار نیست و اینکه کیوی خرد کن.روش پودر دارچین بزن بهش بده بخوره قندش پایین میاد

﮼هیچۍواسم‌مثلِ‌توقشنگ‌نیست دلبر!♥️👩‍❤️‍👨

مامان منم دیابت داره همش میکه پاهام از زانو به پایین جون ندارن و بی حسه 

فکر کنم از علایم قند باشه

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه ندارم عزیزم ببرشون دکتر دیابت شوخی بردار نیست و اینکه کیوی خرد کن.روش پودر دارچین بزن بهش بده ...

هفته گذشته دکتر بود گفتش قندت اومده پایین مشکلی نداری .

مامان منم دیابت داره همش میکه پاهام از زانو به پایین جون ندارن و بی حسه  فکر کنم از علایم قند ...

خودم خانوادم همه دیابتی ان. اما همسرم میگه سر میشن داغ میشه کف پاش

قند برای مایی که شام میخوریم و میوه و کلی خوراکی ۱۶۰ باشه ی مقدار زیاده ولی برای ی فرد دیابتی نباید بگی اره اوکیه خیلی خوبه ک ۱۶۰ ۱۷۰ هستش ، پدر من اوایل قندشون ۳۰۰ ۴۰۰ بود انسولینی هم شدن بعد رعایت کردن انسولین و قطع کرد دکتر گفت قرص هارو بخور ولی اگه قندت بالا بود استرس نداشته باش مواد غذایی رو رعایت کن و قرص هاتو ب موقع بخور قند با مقدار بالا خطرش از افت قند کمتره چون افت قند میبره کما فرد مبتلارو 

منظورم قند بالا ۵۰۰ ۴۰۰ نیست همین +200

.

خودم خانوادم همه دیابتی ان. اما همسرم میگه سر میشن داغ میشه کف پاش

قند خونه و هزار عوارض 

به دکترش بگید 

انشالا که بهتر میشه 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
قند برای مایی که شام میخوریم و میوه و کلی خوراکی ۱۶۰ باشه ی مقدار زیاده ولی برای ی فرد دیابتی نباید ...

یگم گیجم کردی عزیزم. الان براش خوبه یا بده که ۱۷۰ هست؟ خب نرماله نباید سر بشه. مامانم میگه چون یه مدت قندش خیلی بالا بوده الان که میاد رو ۱۶۰ برا بدنش مثل اینه که افت قند گرفته.

شاید دوز داروهاش بالاست و دچار افت قند میشه..حتما بره دکتر و علائمشو توضیح بده..چون افت قندم خطرناکه ...

خب قندشو میگیرم ۱۶۰ ایناس افت قند نداره.تازه دکتر بوده علائمشو گفته 

یگم گیجم کردی عزیزم. الان براش خوبه یا بده که ۱۷۰ هست؟ خب نرماله نباید سر بشه. مامانم میگه چون یه مد ...

حتما سعی کنین از یه دکتر کمک بگیرین چون باز اینا چیزایی بودن ک من برای پدرم از دکتر شنیدم یادم مونده

.

خب قندشو میگیرم ۱۶۰ ایناس افت قند نداره.تازه دکتر بوده علائمشو گفته 

مامانم یسری اینجوری شده بود که دکتر داروهاشو عوض کرد بهتر شد..چی بگم..خب اگه به دکتر گفته..دکتر نگفته بخاطر چیه؟؟

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))