2777
2789

تا جایی ک اطلاع دارم 

بین رشته های پیرا ک گفتی 

اول بینایی سنجی، دوم مامایی ب شرط اینکه مطب داشته باشن و سوم پرستاری از بیشترین در امد تا کمترین 

معماری هم اطلاعی ندارم 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دانشجوی بیناییم 

معماری که ریاضیه 

ولی رتبه پرستایی و مامایی با بینایی خیلی فرق داره ها . برا بینایی باید رتبت خیلی خوب بشه تقریبا برابر با فیزیوتراپی . 

بینایی درآمدش غیر مستقل باشی فول تایم ینی ۶ ساعت در روز ۵ روز در هفته کار کنی از ۵۰ ۶۰ تومن شروع میشه  . اگه مستقل باشی و عینک فروشی بزنی میره بالایی ۱۵۰ ۲۰۰ تومن .

پرستاری درامدش حدود ۹ تا ۱۵ تومن البته جای پیشرفت داره مثلاً کلینیک زخم و اینا ولی بیمارستان کار کنه فرد همین حدوده .

مامایی هم اگر حاضر بشه فرد که صقد غیر قانونی انجام بده درآمدش خوبه یا آنلاین پکیج مراقبت بارداری اینا بفروشه تو اینستا وگرنه درامدش برای اکثریت خوب نیس

من خودم دانشجوی بیناییم  معماری که ریاضیه  ولی رتبه پرستایی و مامایی با بینایی خیلی فرق ...

مرررسی که توضیح دادی برام🤍🤍🤍راستش واسه معماری از تجربی میشه ازاد رفت

بینایی با چه حدود رتبه ای میشه رفت؟اطلاع داری؟

کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842    ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️
مرررسی که توضیح دادی برام🤍🤍🤍راستش واسه معماری از تجربی میشه ازاد رفت بینایی با چه حدود رتبه ای م ...

من خودم رتبم ۲۸۰۰ منطقه ۱ بود .

بستگی به منطقت داره ولی بینایی کلا ۵ تا دانشگاه داره که یکیش تازه امسال بینایی گرفته اونم ۱۵ نفر کلا پذیرشش کشوریه و ب شدت پایین 

منطقه ۱ حدودا تا ۳۵۰۰ قبولی داشته امسال

من خودم رتبم ۲۸۰۰ منطقه ۱ بود . بستگی به منطقت داره ولی بینایی کلا ۵ تا دانشگاه داره که یکیش تازه ا ...

اوه...مررسی🤍اره فیزیو هم کلا ۱۵ تا دانشگاه فقطم دولتی پذیرش دارن

کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842    ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️