هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی میشینم بخاطر بیحسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا اینطور که بوش میاد ۹۰ درصد دخترا شبیه هانده ن 😂
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
امضامو بخون رفیق قشنگه ای که افسانه ی زیبای غزل های منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای که معلول به هرکار و علل های منیشده هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل هر جنگ و جدل های منیموی توطره و قدت به بلندای غزلچه بگویم که خودت شهد و عسل های منیذهن من در همه حالات به فکرت مشغولبفدایت که تو افکار و عمل های منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·
هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی میشینم بخاطر بیحسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞
حالا هانده کی هست. اونم یه ننه قمریه دیگه مثل بقیه. به زور عمل و میکاپ خوشگل شده مثل بقیه
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
این هانده بخدا اونقدرم خاص نیست، من یه فیلم هندی قدیمی میدیدم اسمش یادم نیست، پریتی زینتا داخلش جوون بود . چهرش از این مدلای شبیهه هاندس. خیلی خوشگلتر از هانده بود . حتی زیبا کرمعلیم که چهرش از این مدلاست خوشگل و در حد هاندست.
بعد میگن شانس وجود نداره و مهم نیست!😐
💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ ☯️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️