2777
2789
عنوان

خاطرات خرابکاریای یواشکی + جایزه

| مشاهده متن کامل بحث + 30937 بازدید | 413 پست

مامانم یه سینی جدید از فامیلمون که مغازه داره خریده بود از اینا که استیل  هستن و منم خیلی خوشم اومد از ذوق خواستم برچسب روش رو بکنم با چاقو اینکار کردم ، چشمتون روز بد نبینه سینی خط خطی شد، مامانم سینی رو خیلی گرون خریده بود و منم اصلا به رو خودم نیاوردم و الان چندین ساله که از این قضیه میگذره و مامانم هنوز میگه خدا خیرش نده بهمون سینی رو انداخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خود فلسطینی ها زمین هاشون رو دادن الان میخوان پس بگیرن یا اسراییل ب زور گرفته من تو همین موندم ...

مگ من الان میتونم بیام بزور خونه شمارو بگیرم؟؟زمانی میتونم ک شما خودت خواسته باشی

به نام خداوند رنگین کمان🌈🌈

شام مهمون داشتم و تمام کارهارو کرده بودم و داشتم میرزاقاسمی درست میکردم همین که تموم شد، دستم خورد به ماهیتابه و کل میرزا قاسمی ریخت رو فرشم. منم که فرشم سفید بود  صداش رو در نیاوردم و قبل اینکه همه بیان فرش رو جمع کردم و به همسرم گفتم خسته شده بودم از فرشه و به نظرم این طوری قشنگ تر شده خونه :))

یعنی خود فلسطینی ها زمین هاشون رو دادن الان میخوان پس بگیرن یا اسراییل ب زور گرفته من تو همین موندم ...

قطعا به زور گرفتن 

مگر همین الان نوار غزه شاهد قلدری های این رژیم کثیف و جنایتکار نیست مگر این اعراد هم زمینی به اسراییلی ها فروخته بودن 

عملکرد چندین ساله اسراییل همین بوده دیگه فقط روش رو پوشونده بود الان مردم دنیا نسبت به این قضیه بیش از قبل هشیار شدن  تازه تاریخ این تسلط بیشتر از چیزی که فکر کنید و سالها بیشتر از اون عددی که اعلام میشه فلسطین توسط اسرائیل غصب شده شما همکاری بعضی فلسطینی های خائن رو هم اضافه کن باز چیزی از جنایتکار بودن و غاصب بودن اسراییل کم نمیکنه و عملکرد اسراییل توجیه یا تطهیر نمیشه

کرم پودر خالم از دستم افتاد شکست ریخت رو فرش منم روش حوله انداخته که بپوشونمش بعدا فهمیدن البته من لو ندادم🥲😂😎

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‏آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿                    ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468

مربای گل محمدی دقت کتید حتما باید شب تا صبح بمونه تا اینجوری جا بیفته

😳😳😳 مگه چقدر مونده و سوخته که اینطوری شده؟

چیکار میکردی که متوجه نشدی خواهر؟

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

شب عید همه جارو تمیز کردم برق افتاد عالی 

اومدم هفت سین چیدم 

تخم مرغ هفت سین از ظرف قل خورد و از میز افتاد پایین و 

گند زد به همه چیز 

منم صداشو در نیاوردم تا شب که همه خواب بودن رفتن پاک کردم.😐

سیف تو دیگه چرا اومدی نی نی سایت 🙃

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
تازه مبل خریده بودیم رنگ ابی اسمونی خودکار بنفش دستم بود،فک کردم سر خودکار بستست.. هیچی دیگه ،به ...

فک. کردم میخای تهش تبلیغ سیف رو کنی😆😂😂😂

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 

عهههه چ جالب نمی‌دونستم سیف اینجا هم عضوه🤣🤣🤣ای جان جیگرتو🤣🤣🤣

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...