2777
2789
عنوان

خاطرات خرابکاریای یواشکی + جایزه

| مشاهده متن کامل بحث + 30939 بازدید | 413 پست
حالا این تیک ابی چیه همه ذوق زده شدن

اکانت رسمی نی‌نی سایته دیگه فایده‌اش اینه که شما مطمئن می شید الان دقیقا این تیک متعلق به برنده و یه اکانت فیک نیست که با اسم برند فعالیت می کنه و ما می‌تونیم ارتباط نزدیک تری رو با شما که مخاطب محصولاتمون هستید داشته باشیم

۱۴سالم بود خواستم برای کمک به مامانم حمام ودستشویی برق بندازم کسی هم خونه نبود واتکس وبا تیرک قاطی کردم 😳درب حمامم بسته بود نزدیک بود خفه بشم😪 فقط تونستم پنجره بازکنم که گازسمی که تولیدشده بود خارج بشه ولی هیچ وقت صداشو درنیاوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من مدل طلاالمپیکه صبح بلندشدم دیدم جیش کردم خیلی بدبوددیدم دخترخالم رفت دستشویی منم دوشکوعوض کردم بادوشکش صبح دیدم صدامامانش میادچراجیش کردی البته من تارفت دستشویی شور...عوض کردم😈😁

رفته بودیم خونه دختر عمم، مریض بود بعد شوهرامون روفرشی گذاستن قلیون اوردن توخونه داشتن میکشیدن، بعد ...

وای خیلی حس بدیه واقعا 

یه سال تصمیم گرفتم فرش اتاقمو بشورم و بردم تو حیاط و پهن کردم آب گرفتم تا خیس بخوره و روش نصف تاید زدم تا حسابی تمیز بشه ، هی شستم و آب کشیدم دیدم باز کف میکنه   تا شب در گیر بودم که فهمیدم با تاید دستی شستم، آخر سر با خستگی اومد خونه و گفتم چون خیلی تمیز و حساسم انقدر طول کشید وگرنه فرش شستن کاری نداره16:21  

ما تو خونمون لباسای کاموایی رو با دست میشوریم که خراب نشه و منم رفته بودم فداکاری کنم و لباس های همه رو با آب داغ شستم تا تمیز بشه و بعدش هم رفتم خوش حال و خندان پهن کردم فردا صبح دیدم همه از ریخت افتادن سریع جمع کردم و دوباره ریختم تو لباس کثیفا که انگار کار من نبوده و هیچ کسی هم نفهمید     

من کلا با این تبلیغات کار ندارم ولی یه سوال، اونایی ک میان مینویسن نه به کالای اسراییلی کودک کش، خب ...

دقیقا، از قدیم گفتن چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است، خودمون کم کارتن خواب بی خانمان، جوون مجرد دم بخت، بیمار بی بضاعت و..... نداریم

چقدر زود دیر شد، حیف💔

دختر دوستم رو فرش اتاقمون جیش کرد و چون که فرش دستباف بود گفتم تا مامان اینا مسافرتن برم یه آب بکشم که تمیز بشه دیده بودم سطل میذارن زیرش آب میریزن یه سطل گذاشتم روش اب و وایتکس ریختم ضد عفونی هم بشه یه تیکه فرش کامل از بین رفت به خواهرم پول دادم که گردن بگیره کار اون بوده  

یبار خیر سرم توی لگن استیل سرکه ریخته بودم یادم نمیاد میخواستم چی درست کنم خلاصه که بعد درست کردن لگن رو خالی کردم و گذاشتم تو سینک ، شب خواب بودیم یدفعه یه چیزی انگار ترکید، از خواب بلند شدم و دیدم دور لگن جدا شده و خراب شد. با آرامش رفتم خوابیدم و گفتم نمیدونم انگار این ساختمون جن داره و فرداش لگن رو نابود کردم

مامانم یه سینی جدید از فامیلمون که مغازه داره خریده بود از اینا که استیل  هستن و منم خیلی خوشم اومد از ذوق خواستم برچسب روش رو بکنم با چاقو اینکار کردم ، چشمتون روز بد نبینه سینی خط خطی شد، مامانم سینی رو خیلی گرون خریده بود و منم اصلا به رو خودم نیاوردم و الان چندین ساله که از این قضیه میگذره و مامانم هنوز میگه خدا خیرش نده بهمون سینی رو انداخت