خواب دیدم تو دهنم دارم یه چیزی حس میکنم محتویات دهنم رو که خارج کردم دیدم چندتا دندون افتاده، رفتم جلو آینه دیدم همه دندونام سرجاشه فقط یکیش یکم شکسته معنیشو بلدید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قدیمیا میگن اگر از خدا و دین دور بشی همچین خوابی،میبینی
یا کاهل نمازی کنی
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
توکلت به خدا خیر باشه خوابت حتما صدقه بده متاسفانه خواب دندان تعبیر میشه دندان ردیف بالا میشه پدر و خانواده پدری و برادرها دندان پایین میشه مادر وخانواده مادری و خواهرها هر چی جلوتر باشه میشه فامیل نزدیکتر هرچی عقب باشه میشه فامیل دور چون چند تا دندون برای خودت نبودن فکر کنم یکی از هم خونهات و نزدیکاش که هم خونت نیستن براشون مشکل جسمی پیش میاد فامیل هم خونت ی صدمه جزئی میبینه