2777
2789
عنوان

برادرشوهرم خیلی ازما قرض میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 17 پست
این سری شما زنگ بزن پول قرض کن بگو حقوق همسرم کم شده دستمون تنگ اگ گفتن نداریم دگ بار بعدی اجازه نمی ...

عزیزم قبلا یه بار این کارو کردیم گفتن نداریم و ماه بعد دباره از ما پول خواستن! این روش جواب نداد روشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولخرج که هستن ولی هر چقدرم ولخرجی کنن ماهی هفتاد تومن هزینه شون نمیشه. یه بچه دو ساله دارن که مهد هم ...

نمیدونم برای ما که خیلی ولخرجی میکنه چه برای بچه چه خانوادش چه دوستاش چه خودش و خونه،فوری تموم میشه ،من میگم ۱۰۰ تومنم باشه تا وسط ماه تموم میشه ، یه سری کارت من دستش بود پولش تموم شده بود شب با رفیقاش بود دیدم پشت سر هم ۲۰۰ ، ۲۰۰ داره کم میشه از حسابم اومد پرسیدم چی خریدی،دیدم دست خالیه،میگفت انتظار دارن میان ازم پول میخوان نیاز دارن منم زدم کارتشون ۵ تا اینا زده بود ،فقط یک شب پیشش بودا

شاید اینام اینجوری هستن و واقعا تموم میکنن