سلام فدات شم
من تو بهمن انجام دادم، همه چیز باهم، با آزمایش و کلینیک و خرید پروتز و جراحی و کرم ترمیم کننده زخم و گن سینه، شد ۷۵ تومن.
درد که نداره، فقط محدودیت حرکتی دست داره که اونم تا حدود ۱ماه و نیم هست دیگه، حتی یه خودکار هم برات سنگین میشه، ولی هر روز شرایط تغییر میکنه و بهتر میشی، دیگه تا دو ماه کاملا خوب شدی. درد مختصری از جراحی هست که اصلا وحشتناک نیست، جای برش درد نداره، فقط چون پروتز بزرگه و باید براش جا باز کنن از داخل، لپ بالای سینه درد داره که زیر دوش آب گرم باید ماساژ بدی. اصلا هم مشخص نیست، خیلی هم خوشکله، حال خوبی داره.
شنیدم خط بخیه تا شش ماه از بین میره، مال من تازه سه ماه شده، هنوز هر روز با پد جای برش رو دومرتبه میشورم و کرم ترمیم کننده میزنم، مال من کمرنگ شده ولی از بین نرفتم که برام اهمیت ندارن، اون زیر دیگه!
دیگه برات بگم، اصلا مصنوعی نمیشه سینه، بعد ۲ ماه قابل لمسِ، هییییچ معلوم نیست، بچه هم میتونی شیر بدی، حس سینه تو این دو ماه کم کم میاد و همینا!
اگه میخوای انجام بدی، بده تموم کن. حال خودت مهمه. اینهمه خرج کنی، شوهر خوشش بیاد یا نیاد؟ این چه حرفیِ!
اینهمه دختر مجرد بینی عمل میکنن، براشون مهمه شوهرشون دوفردای دیگه خوشش نیاد؟؟؟
وا این حرفا چیه. تمام کارایی سینه سر حاشِ، فقط تپل میشه. خوبِ خرجش رو اونا نمیدن!
منم شوهر دارم، خودم تصمیم کرفتم و از همون اول با اینکه راضی بود بهشون اعلام کردم « شما حرف نزن»! والا! غلط کرده!