2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام فدات شم

من تو بهمن انجام دادم، همه چیز باهم، با آزمایش و کلینیک و خرید پروتز و جراحی و کرم ترمیم کننده زخم و گن سینه، شد ۷۵ تومن.

درد که نداره، فقط محدودیت حرکتی دست داره که اونم تا حدود ۱ماه و نیم هست دیگه، حتی یه خودکار هم برات سنگین میشه، ولی هر روز شرایط تغییر میکنه و بهتر میشی، دیگه تا دو ماه کاملا خوب شدی. درد مختصری از جراحی هست که اصلا وحشتناک نیست، جای برش درد نداره، فقط چون پروتز بزرگه و باید براش جا باز کنن از داخل، لپ بالای سینه درد داره که زیر دوش آب گرم باید ماساژ بدی. اصلا هم مشخص نیست، خیلی هم خوشکله، حال خوبی داره.

شنیدم خط بخیه تا شش ماه از بین میره، مال من تازه سه ماه شده، هنوز هر روز با پد جای برش رو دو‌مرتبه میشورم و کرم ترمیم کننده میزنم، مال من کمرنگ شده ولی از بین نرفتم که برام اهمیت ندارن، اون زیر دیگه!

دیگه برات بگم، اصلا مصنوعی نمیشه سینه، بعد ۲ ماه قابل لمسِ، هییییچ معلوم نیست، بچه هم میتونی شیر بدی، حس سینه تو این دو ماه کم کم میاد و همینا!

اگه میخوای انجام بدی، بده تموم کن. حال خودت مهمه. اینهمه خرج کنی، شوهر خوشش بیاد یا نیاد؟ این چه حرفیِ!

اینهمه دختر مجرد بینی عمل میکنن، براشون مهمه شوهرشون دوفردای دیگه خوشش نیاد؟؟؟

وا این حرفا چیه. تمام کارایی سینه سر حاشِ، فقط تپل میشه. خوبِ خرجش رو اونا نمیدن!

منم شوهر دارم، خودم تصمیم کرفتم و از همون اول با اینکه راضی بود بهشون اعلام کردم « شما حرف نزن»! والا! غلط کرده!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
سلام فدات شم من تو بهمن انجام دادم، همه چیز باهم، با آزمایش و کلینیک و خرید پروتز و جراحی و کرم ترم ...

مرسی عزیزم خیلی خوب توضیح دادی فداتشم 

من مجردم باید مامانمو راضی کنم

مرسی عزیزم خیلی خوب توضیح دادی فداتشم  من مجردم باید مامانمو راضی کنم

ان‌شاالله که راضی بشن و به دل خوش انجام بدی.

اگه رفتی دکتر بهش بگو بزرگترین سایزی که تو قفسه سینه ات جا میشه رو برات درنظر بگیره، چون پروتزها مادام‌العمر هستن، دوفردای دیگه همون عضله خود آدمم آب میشه، پروتز خالی میمونه، لااقل یکچیزی واسه ما هزینه کرده ها بمونه ، دوم که نترس، دکتر با اندازه گیری دقیق و آزمایش میزان کشسانی پوست و اندازه و شکل قفسه سینه، اندازه پروتز رو مشخص میکنه، دوفردای دیگه که ورم جراحی خوابید قشنگ و اندازه تو بدنت نشسته. سوم که خیلی مهمه: اول خییییییلی بزرگه، اصلا وحشتناک بزرگ و بالاست، یعنی از تو یقه معمولی هم گرد بودن لپ بالاش خیلی معلومِ، اونوقتا نشین غصه بخوری و هر روز خودت رو بزنی که چه کاری بود کردم، اصلا تا دوماه بهشون نه فکر کن نه نگاه کن، بیخیالشون باش تا ورم بخوابه و پروتز به عضله بچسبه. بخدا ( جسارته، شما هم مجردید، بی ادبی نباشه، جهت آگاهی بقیه دوستان عرض میکنم) همسرم همش میگفت خیلی بزرگه خیلی بزرگه، فول هند شده. ول هم نمیکرد یا میگفت این بزرگ‌تر از اونِ، منم وسواسی شده بودم خیلی غصه میخوردم، دیگه درنهایت بهشون گفتم « از همون اول گفتم شما حرف نزن، نظر نده، پس حرف نزن و نظر نده، من اینجوری و اینقدری دوست دارم». حالا من خودمم از بزرگی اش ناراحت بودم، تازه میتونم بگم که الان سایزش مناسب شده، همون ۸۵-۸۰ معمولی شده، ولی خب سفت و بدون افتادگی. سفت هم میگم شکل ایستادنشون هست، وگرنه خودشون همون نرمی پوست و عضله رو دارن، فشاری هم هستن 😅😅😅😅😅😅. من خوب موقعی انجام دادم، تو زمستون، هم لباس پوشیده میپوشیدیم هم گن پوشیدن ۲۴ ساعته هر روزه راحت بود، تو تابستون الان رونمایی کردم راحت شدم، تو تابستون جراحی و گن و اینا سخته واقعا! 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
ان‌شاالله که راضی بشن و به دل خوش انجام بدی. اگه رفتی دکتر بهش بگو بزرگترین سایزی که تو قفسه س ...

قربونت برم حتی از مشاوره هم بهتر جواب دادی عزیزم 

مرسی که اومدی تاپیکم