2777
2789

با یک نفر یکساله دوستیم 

بحثمون شد سر یه موضوع بعد طرف میره به دوستم پیام میده و با همدیگه چت میکنن و کلی پشت سر من بد میگه و فوش میده و خودشا جلوی دوستم خوب جلوه میده و دوستم بعد چندین روز پیامم داد و وقتی پیاماشونا خوندم قلبم وایساد و از طرف جدا شدم حالا کلی التماس میکنه و فرصت میخاد و التماس میکنه که نرم و کلی حرف...

چکار باید بکنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟میشه دلیلش رو هم بهم بگید♥️

واسه اینکه پسره ثبات نداره

خاله زنکه

جای اینکه با تو صحبت کنه با دوستت که هیچکارست حرف زده

ولی من به شدت ادم وقتی ناراحتم به روت نمیارم اما از چشمم می افتی هستم🦦
چرا؟ میشه دلیلش رو هم بگید♥️

دلیلش کاملا مشخصه ولی چون دوسش داری نمیخوای ببینی اگه برگردی یه ضربه بزرگ‌تر بهت میزنه داغونت میکنه این آدم تو نیست اگه فکر میکنی باهات ازدواج میکنه سخت در اشتباهی

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

دلیلش کاملا مشخصه ولی چون دوسش داری نمیخوای ببینی اگه برگردی یه ضربه بزرگ‌تر بهت میزنه داغونت میکنه ...

درسته احساس میکنم وقتی بهش فرصت بدم دیگه تکرار نکنه اخه انقدر قسم میخورد گریه میکرد و دنبالم بود که