2777
2789
عنوان

خانم های عاقل و با تجربه کیا هستن؟ بیاین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 36 پست

شوهرمنم یک روزی با بهترین دوستم درد و دل کرد و اخرش خیانت شد اعتمادنکن

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
چرا؟ میشه دلیلش رو هم بگید♥️

وقتی دو نفر باهم بودند حالا یا دوست یا ازدواج 

ب هر دلیلی وقتی ب مشکلی برمی‌خورند و جدا میشن نباشید پیش اطرافیان و دوست آشنا رفت و زیرآب طرفو زد و بد و بیراه گفت 

ب هررررحال مدتی باهم بودن دیگ مشکلات همیشه هست با آدمی بمون ک بعد ی دعوا نره پیش دوست و رفیق فحش بده و بود و نبود رو برملا کنه 

اصلا چرا باید ب دوستت پیام بده؟ 

از کجا مطمئن ک بعدا دوباره این حرکت رو نزنه؟ 

بنظرم این آدم اصلا قابل اعتماد نیست و سنی نرسیده ک بتونه خوب و بد رو تشخیص بده 

خودتو گرفتار ادم های اشتباه نکن

میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی دو نفر باهم بودند حالا یا دوست یا ازدواج  ب هر دلیلی وقتی ب مشکلی برمی‌خورند و جدا میشن ن ...

کاملا حرفاتون رو قبول دارم اما انقدر دوستش دارم که میخام یه فرصت بهش بدم چون کلی قسم میخوره گریه میکنه و میوفته دنبالم

درسته احساس میکنم وقتی بهش فرصت بدم دیگه تکرار نکنه اخه انقدر قسم میخورد گریه میکرد و دنبالم بود که

خودت بهتر میدونی من بودم نمیزاشتم یه نفر دوبار خوردم کنه

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

کاملا حرفاتون رو قبول دارم اما انقدر دوستش دارم که میخام یه فرصت بهش بدم چون کلی قسم میخوره گریه میک ...

ادم اشتباهی رو دوست داری!

مطمین باش بازم تکرار میکنه 

من اگر جای شما بودم توجهی ب گریه و قسمش نمیکردم 

قبل از اینکه بخواد اینکارو کنه و بخواد اسکرین پیام‌های خصوصی تون رو برای کسی بفرسته فکر اینجاش رو میکرد!

چطور دوباره میتونی بهش اعتماد کنی؟

میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
انقدر دوستش دارم که نمیخام باور کنم:)

اون اگه دوستت داشت نمیرف پشت سرت صفحه بزاره    فردا باز بحثتون بشه میره پیش دوستت میگه فلانی بلانسبتت بلانسبتت مثل چی برگشت بهم  اینجا میفهمه ک  وابستشی  بیا و درستش کن نمیدونم مشکل ما خانما با منطقی فکر کردن چیه اخه  جسارت نشه ب دوستان من خودمو میگم

ادم اشتباهی رو دوست داری! مطمین باش بازم تکرار میکنه  من اگر جای شما بودم توجهی ب گریه و قسمش ...

اصلا اعتماد نمیتونم بکنم

طرف دوستمو هم حتی قسم داد که بهم نگه ولی بعد چندروز دوستم بهم گفت و حالا طرف شاکی شده که چرا لو داد و آدم فروشی کرد و رابطه رو خراب کرد