2777
2789

سلام

بچه ها سوالم از کسایی هست که جاهای خصوصی مثل دفتر و شرکت و ... مشغول به کارن و بیمه هستن.

من توی یه دفتری شاغلم. کارفرمام بعد ۳ سال به اصرارِ ما تصمیم گرفته بیممون کنه. 

اما خیلی لفتش میده. قرار بود از فروردین بیمه رد کنه ... دیروز باهاش حرف زدم هنوز نرفته دنبالش. یه کاری و خیلی برای خودش سخت میکنه. هی میگه فرصت ندارم و پروسه داره و فلان.

میخواستم بدونم واقعا پروسه‌ی خاصی داره؟ الان که اخر ماه هست میتونه از اردیبهشت بیممون کنه یا دیر شده و میره برای خرداد؟ 

فروردین و چی؟ اگه الان بره دنبالش میتونه از فروردین برام بیمه رد کنه؟ یا دیر شده؟ بهش گفتم سهم کارفرمای فروردین و حتی خودم میدم فقط برید دنبالش. خیییییلی لفتش میده. واقعا تنبله 😖 منم به سابقه ی بیمم نیاز دارم‌ و مجبورم.

تجربه ای دارید شما؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا شرکت همسرم هر کس بیاد از ول بیمه میکنه پروسه خاصی نداره باید ثبت نام کنه و نماینده بیمه بیاد برا بازدید و بعد بیمه کارکنان رو رد کنه 

اینکه از الان بخواد برا فروردین رد کنه فکر نکنم بشه

چون خودم بیمه ام رو  جدا رد میکنم نشد که قبل تر رو بیمه رد کنم 

برا شرکت همسرم هر کس بیاد از ول بیمه میکنه پروسه خاصی نداره باید ثبت نام کنه و نماینده بیمه بیاد برا ...

اوووو

خب الان همین اردیبهشت بره، همین اردیبهشت بیمه رد میشه تا بیان بازدید و اینا؟