2777
2789
عنوان

خانوما چن دست لباس براسیسمونی خریدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 130 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستگاه رف؟من استرس زایمان زودرس دارم

منم از ۲۰ هفته بهم گفت زایمان زودرس داری دیگه اممول اینازدم امپول ریه هم تو ۳۲ هفته هم زدم خداراشکر ولی سر موقع دنیا اومد منم خیلی ترس زایمان زودرس داشتم انشاالله شما هم سر وقت زایمان میکنید

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
مبارکش باشه کالسکه چه مارکی خریدی اسی؟ سوهان برقی خریدی یا ناخن گیر؟

چیکوخریدم اره ست خریدم من ست مانیکوراینا

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
منم از ۲۰ هفته بهم گفت زایمان زودرس داری دیگه اممول اینازدم امپول ریه هم تو ۳۲ هفته هم زدم خداراشکر ...

امپول چی میزدی تاچن هفته؟من هفتگی فمولایف میزنم

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
میشه قیمت کالسکه رو بهم بگی؟ آها ست منظورت ناخن گیر هست و ...  برقی نخریدی؟ نمی‌دونم خوبه یا ...

نه برقی نیس عزیزم من ی جاخریدم همشوقیمت تکیشونمیدونم تااینجا۹۵تومن شده البته من تخت کمدوبوفه ومیزارایش وآیینه هم سفارش دادم

اره خوبه خدا رو شکر  نگران نباش زیاد به خودت فشار نیار عصبی نشو کار سنگین نکن

استراحتم عزیزم حوصلم خیلی سرمیره

نه برقی نیس عزیزم من ی جاخریدم همشوقیمت تکیشونمیدونم تااینجا۹۵تومن شده البته من تخت کمدوبوفه ومیزارا ...

شیشه شیر چی خریدی؟ من راجع به شیشه شیر اطلاعاتم صفره

منظورم اینه بچه که بزرگ میشه باید شیشه شیر رو تغییر داد

الهی بگردم  فیلم دانلود کن ببین کم قدم بزن استراحت مطلق هم خوب نیس

اره۳۴هفته روردکنم یکم خیالم راحت میشه