sahel__۷۸ مدیر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1411 عنوان خانوما چن دست لباس براسیسمونی خریدین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 130 پست خودتون خریدین یاخانوادتون؟ ۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡 1403/02/23 | 16:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemeeeeee72 عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 7457 چ زودخریدکردی جنسیت نی نی چیه لباس هنوز نخریدما. از خریداری دیگه شروع کردمکفش جوراب و اسباب بازیان تی گفته دختره.اتومالی هنوز نرفتم
sahel__۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1411 روی سیسمونی خانوادم خریدن با اینکه از اول گفتم وقتی بدنیا اومد با توجه ب فصل و جثه و رنگ پوستش میخرم ... منم کلاخانوادم خریدن ۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 79989 ای جونم. میشه بگی الان چقدر شده وزنش؟ میخوام ببینم سایز صفر تا چه وزنی اندازه نی نی میشه الان فکر کنم ۴۲۰۰ یا ۴۳۰۰ باشه چون ۲۰ روز پیش بردمش بهداشت وزنش ۳۸۰۰ بود زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
sahel__۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1411 لباس هنوز نخریدما. از خریداری دیگه شروع کردم کفش جوراب و اسباب بازی ان تی گفته دخت ... دختربذارقطعی معلوم شه جنسیتش بعدخریدکن ۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 79989 ای جونم خداحفظش کنه فدات عزیزم زنده باشی زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
رهاعشق عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 18374 چرازودبدنیااومدعزیزم؟امپول ریه زده بودی؟ نه کلا از اول جفت پایین بود بعد من ۲ماه اول نمیدونستم باردارم هی خیابون مر چال چوله رفتم پله بالا پایین رفتم.سر ۳ماه استراحت مطلق شدم ۳۵ هفته هم کیسه نشت کردو نینی امد
fatemeeeeee72 عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 7457 الان فکر کنم ۴۲۰۰ یا ۴۳۰۰ باشه چون ۲۰ روز پیش بردمش بهداشت وزنش ۳۸۰۰ بود ماشالا 😘 نمیدونستم سایز صفر بخرم یا نهآخه همه بهم میگفتن نخر. منم میخرم پس.مرسی
sahel__۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1411 نه کلا از اول جفت پایین بود بعد من ۲ماه اول نمیدونستم باردارم هی خیابون مر چال چوله رفتم پله ... دستگاه رف؟من استرس زایمان زودرس دارم ۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
fatemeeeeee72 عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 7457 دختربذارقطعی معلوم شه جنسیتش بعدخریدکن دل تو دلم نیست برا دخترم😅من از دوران مجردی هم براش چندتا کفش و لباس خریده بودم اخه
رهاعشق عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 18374 دستگاه رف؟من استرس زایمان زودرس دارم اره ۲۶ روز بیمارستان موندم اگه همه چیز اوکی باشه کاری ندارهبچه من ریه کامل نبود زردی داشت بعد یه رگ تو سر هست که آب اضافه سر ازش خارج میشه اون تشکیل نشده بود کلی مکافات کشیدم
fatemeeeeee72 عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 7457 اره ۲۶ روز بیمارستان موندم اگه همه چیز اوکی باشه کاری نداره بچه من ریه کامل نبود زردی ... خداروشکر که الان سالمه و سلامتی😘
sahel__۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1411 اره ۲۶ روز بیمارستان موندم اگه همه چیز اوکی باشه کاری نداره بچه من ریه کامل نبود زردی ... خداروشکرکه الان حالش خوبه منم دعاکن ۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
sahel__۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1411 دل تو دلم نیست برا دخترم😅 من از دوران مجردی هم براش چندتا کفش و لباس خریده بودم اخه من۲۸هفته خریدم ۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 79989 ماشالا 😘 نمیدونستم سایز صفر بخرم یا نه آخه همه بهم میگفتن نخر. منم میخرم پس.مرسی ماشاالله به جون عزیزهات نه حتما بخر لازم میشه کلا خود بیمارستان هم وقتی دنیا میان صفر تن شون میکنند زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜