sahel__۷۸ مدیر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1411 عنوان خانوما چن دست لباس براسیسمونی خریدین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 130 پست خودتون خریدین یاخانوادتون؟ ۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡 1403/02/23 | 16:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahel__۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1411 نه چیزی که من پرسیدم بعضی ها تا بیست روزگی سایز صفر اندارشون بود بعضی ها تا ۴۰ روز تا نهایت دو ماه ... خواهرزاده من۳کیلوبودتادوماصفرپوشید ۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 79891 چن هفته ب دنیااومدنی نی؟ ۳۸ هفته ۳ روز ۲۵۰۰ بود دنیا اومد زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
sahel__۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1411 تا دوماهم که بپوشخ به نظرم ۶دست زیاده سایز یکو دو و سه چند دست برداشتی؟ آخه منم دارم میخرم کم کم ازهرکدوم دودست نخی برداشتم لباس پاییزی وزمستونیم برداشتم یه چن دست ۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
fatemeeeeee72 عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 7455 دو دست صفر دو دست هم یک اون دودست صفر استین کوتاه هم دارن اوناهم میپوشم بهش الان ۵۰ روزشه هنوز صفر م ... خدا حفظش کنه😍چند هفتگی زایمان کردی؟ وزن نی نی چقدر بودآخه منم میخوام برم خرید برا همین میپرسم
sahel__۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1411 ۳۸ هفته ۳ روز ۲۵۰۰ بود دنیا اومد ای جونم خداحفظش کنه ۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
sahel__۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1411 خدا حفظش کنه😍 چند هفتگی زایمان کردی؟ وزن نی نی چقدر بود آخه منم میخوام برم خرید برا همین میپرسم چن هفته ای شما؟ ۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 79891 خدا حفظش کنه😍 چند هفتگی زایمان کردی؟ وزن نی نی چقدر بود آخه منم میخوام برم خرید برا همین میپرسم ممنونم عزیزم ۳۸ و۳ روز دنیا اومد وزنش ۲۵۰۰ بود به سلامتی گلم مبارک باشه زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
fatemeeeeee72 عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 7455 خواهرزاده من۳کیلوبودتادوماصفرپوشید ای بابا😅چیکار کنیم حالااقوام ما3500 بود نوزادش، گفت تا بیست روز اندازش بود سایز صفر
رهاعشق عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 18374 من تجربه ندارم طرفم سرمون کلاه گذاشته ای بابامیدونی چون کوچولو هستن و بیشتر تو پتو پارچه پیچیده میشن برای همون لبلسبیرونی ۲تا کافیه چون هر ماه باید یه دست بزرگ تر بخریببر عوض کن چیزایی که لازم داری بردار
sahel__۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1411 من 18 هستم چ زودخریدکردی جنسیت نی نی چیه ۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
fatemeeeeee72 عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 7455 ممنونم عزیزم ۳۸ و۳ روز دنیا اومد وزنش ۲۵۰۰ بود به سلامتی گلم مبارک باشه ای جونم. میشه بگی الان چقدر شده وزنش؟میخوام ببینم سایز صفر تا چه وزنی اندازه نی نی میشه
رهاعشق عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 18374 الهی عزیزم 🥺❤️😍مگه چند کیلو بود چند هفته به دنیا اومد؟ کلا ۲ کیلو بود ۳۵ هفته کف دست به مرد چقدر پهن هستش رو همون کله و دست و پا بزار میشه بچه من😊😊😊😊
sahel__۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1411 کلا ۲ کیلو بود ۳۵ هفته کف دست به مرد چقدر پهن هستش رو همون کله و دست و پا بزار ... چرازودبدنیااومدعزیزم؟امپول ریه زده بودی؟ ۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
تکراری عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 2104 روی سیسمونی خانوادم خریدن با اینکه از اول گفتم وقتی بدنیا اومد با توجه ب فصل و جثه و رنگ پوستش میخرم..ولی ۸ماهم بود داداشم سوئد زندگی میکنه واسش کللللی لباس آورده بود 🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻