2777
2789
عنوان

چه دعایی رو تو آب حل میکنن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 44 پست
چی بگم والا همش داره با حرفاش همسرمو پر میکنه شوهرمم منو خیلی دوسداره و خودش انتخابم کرده گفته بود ...

قبل نماز معرب و بعد نماز عشا به ابن ترتیب بخون اگه چیزی باشه باطل میشه انشالله

صلوات   توحید     فلق    ناس    توحید    بسم الله الرحمان الرحیم یا الله یا رحمن یا رحیم یا رب العالمین اهدنا الصراط المستقیم صلوات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما به شوهرم میده دیگه یا مثن تو چایی چیزی بمن داده چ بدونم والا فقط خداکنه چیز بدی نباشه

ببخشید که رک میگم

ولی ادم برای چیز خوب کسیو دعا خور نمیکنه🙂

عمه من برای شوهرش میگرفت ماهی یبار مینداخت تو چای بهش میداد شوهرش که از اول ازش بدش میومد الان مطیع و عاشق عممه

یبارم ریخت تو غذای زن داداش حاملش باعث شد سقط کنه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

چیه دعای باطل کردن سحر عزیزم؟ میدونی؟

چندتا هست، سرچ کن میاره واست

دعای گشایش بخت را باید تو آب روان بریزی

دعای محبت و یا از بین بردن محبت... باید به آب و زعفران و چیز شیرین بخونی و بخوری

آخه آبی که کاغذ توش حل شده را که نمیشه خورد، بدمزس

احتمالا میخواد بریزه جایی که تو شیشه حلش میکرده 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
چندتا هست، سرچ کن میاره واست دعای گشایش بخت را باید تو آب روان بریزی دعای محبت و یا از بین بردن مح ...

اصلا ابشو بو کردم یه بوی بدی هم میداد. میخواستم ایغوره بریزم تو بطری گفتم بهش مامان اون بطریو بیارم بریزم

گف نه اون بدرد نمیخوره خرابه😐

راه نفوذ اون دعاها چجوریع؟

هر چقد شما ایمان داشته باشی همه چیز دست خداست و از اینجور طلسم و دعا نترسی اونام نمیتونن اثر کنن روتون

حرز امام جواد و باطل السحر امیرالمومنین هم میتونید از جای معتبر بگیرید

هر چه از دوست رسد نیکوست...
من جادوگري بلد نيستم . فقط يه چيزايي در موردش شنيدم . اينايي كه ميرفتن پيش جادوگر اينا رو برام تعريف ...

آره واسه خواهرشوهر منم همین بود...مادربزرگش فوت میکنه، پدرشوهرم داشته باغچه را تمیز میکرده از خاک کیسه میاره بیرون یه مرغ سیاه بوده با کاغذ تو نوکش، اونا میندازه بیرون نمیدونسته چیه کمتر از یک ماه بعدش خواهرشوهرم ازدواج میکنه

احتمال دادن عمه ناتنی اینکارا کرده چون به خواستگاری پسرش جواب رد دادن

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اصلا ابشو بو کردم یه بوی بدی هم میداد. میخواستم ایغوره بریزم تو بطری گفتم بهش مامان اون بطریو بیارم ...

مطمئنی کاغذ بود و آب غوره خراب نبود؟ آخه آبغوره خراب یه جوری میشه انگار یه چیزی تو آب حل کردی

مطمئنی کاغذ بود و آب غوره خراب نبود؟ آخه آبغوره خراب یه جوری میشه انگار یه چیزی تو آب حل کردی

اره اون که کاغذبود

میگم میخواستم ابغوره رو از ظرف بزرگ بریزم تو ظرف دیگه الکی گفتم که میشه بریزم تو اون نذاشت گف نه اون ظرفه خرابه

حالا دعارو به شوهرمم نشون دادم گفتم بنظرت این چیه اونم یکم مسخره بازی دراورد چون اصلا هیچ اعتقادی به دعا ندارع

اره اون که کاغذبود میگم میخواستم ابغوره رو از ظرف بزرگ بریزم تو ظرف دیگه الکی گفتم که میشه بریزم تو ...

چه دعایی را نشونش دادی؟ 

همون که تو بطری بود گفتم ببین این چیه توش چرا کاغذه اونم گف دعای تبدیل عروس به سوسکه😐😂 و مسخرع باز ...

😂😂نامرد بگو از کجا معلوم شاید خودت سوسک شدی

اینا را به مردا نباید گفت، خودت باطل السحر بخون و یه حرز اما جواد واسه خودت و همسرت از جای معتبر بگیر

من دادم زیر نگین عقیق انگشترش حک کردن

خودم انگشترش داشتم، همسرم گیر میداد این چیه و اینا الکیه و سر خانمها کلاه میذارن چون ساده هستین

ولی واقعا تاثیر داشت

برای گشایش رزق و روزی، خوشبختی و فرزند ار شدن حرز امام جواد خوبه

هر چقد شما ایمان داشته باشی همه چیز دست خداست و از اینجور طلسم و دعا نترسی اونام نمیتونن اثر کنن روت ...

اونایی که خود ا.ر.ض.ایی میکنن این دعاها روشون اثر داره؟ یجا شنیدم که اونایی که اینکارو میکنن به خدام ایمان داشته باشن روشون اثر میکنه

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
اونایی که خود ا.ر.ض.ایی میکنن این دعاها روشون اثر داره؟ یجا شنیدم که اونایی که اینکارو میکنن به خدام ...

من فک میکنم دیگ هر چقد کلا ارتباط با خدا ضعیف تر میشه اون حصار محافظمونم ضعیف تر میشه

گسی ک خود ارضایی میکنه هم اراده ش ضعیفه و هم ارتباطش با خدا

هر چه از دوست رسد نیکوست...