2777
2789
عنوان

چه دعایی رو تو آب حل میکنن؟؟

382 بازدید | 44 پست

میتونه طلسم و دعای بد باشه؟؟؟

خونه مادز شوهرم یه بطری بود تو اشپزخونه که توش اب و کاغذ بود که له شده بود تو آب

تو دوران عقدم چون چند وقت پیش دعوامون شده بود و خب تقصیر اونا بود کلا و شوهرم طرف منو گرف تو همه چی دشمن شدن انگاری

حالا من استرس گرفتم که نکنه طلسمی چیزی باشه برا جدا کردن یا بد کردن من و شوهرم

میریختی اونطرف 

بعد توشو پر آب میکردی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای مادر شوهر من از تو کیفش بطری اب درآورد ریخت تو کتری برامون چایی آورد خودش نخورد   بعد که رفت به یکساعت نکشید  شوهر سابقم حسابی دیوانه شد  افتاد ب جونم  بعدش هم طلاق

هیچ مادرشوهری فکر نکنم انقد بد ذات باشه ک همچین کاری رو انجام بده

چی بگم والا همش داره با حرفاش همسرمو پر میکنه

شوهرمم منو خیلی دوسداره و خودش انتخابم کرده

گفته بود کاری میکنم دیگ اصلا روتو نگاه نکنه

هر دعایی بگیرن عمل نمیکنه هر چقد شما حساسیت بیشتری نشون بدی و استرس بگیری راه نفوذ دعا رو بیشتر کردی ...

راه نفوذ اون دعاها چجوریع؟

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

همسر من کاسبیش به شدت افتضاح شده بود یه پیرمرد بهش یه دعا داد گفت بنداز تو اب هرروز دست و صورتتو با اون اب بشور واسه گشایش رزق و روزی

شاید مادرشوهرت هم واسه گشایش رزق و روزی با اون اب صورتشو میشوره..