2777
2789
عنوان

چه دعایی رو تو آب حل میکنن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونو که انداختن تو اب واسه دعاخور کردنه

اون ابو میدن کسی که میخوان مطیع بشه یا به خواسته دعا گیرنده بشه میدن

اگه طلسم باشه توی قبرستونی چیزی چالش میکنن

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

😐😐😐😐عجبببببب چند مادرشوهر میشناسم که همینکار کردن و میکنن

واقعا؟چطور دلشون میاد؟ اون زندگی مگ زندگی پسرشونم نیست؟ مگ مشکلی باشه پسرشون ناراحت نمیشه ب دردسر نمیافته ..مادرشوهر من خیلی عاقله میگه بد عروسو باید بزاری رو سرت حلوا حلوا کنی بخاطر پسرت مگ من قراره با پسرم ازدواج کنم یا دخترام؟ جاریام هیچکدوم بهش محل نمیدن تاحالا پشتشون حرف نزده من میرم میام دعوت میکنم همش دعام میکنه همش خوبیامو ب شوهرم میگ 

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

اون جادوگره اول به وسيله حروف ابجد و جدول كشيدن و فرمول هاي خاص بايد مشخص كنه كه كدوم يك از عاصر چهارگانه س . آب. باد . خاك . آتش . وقتي دعا رو نوشت طبق قواعد و اصول اين كار بهت ميگه يا اين جادو رو آتش بزن . يا در معرض وزش باد قرار بده . يا خاكش كن . يا بندازش تو آب . هر كي ميره پيش جادوگر كصافته . 

همسر من کاسبیش به شدت افتضاح شده بود یه پیرمرد بهش یه دعا داد گفت بنداز تو اب هرروز دست و صورتتو با ...

خداکنه که اینطور باشع واقعا

میدونی ادمیه ک نمازاشو میخونه همش قران و مسجد ایناس

ولی نمیتونم بهش اعتماد کنم دوسش دعا مینویسه ولی دعاهای بد نمینویسه فک کنم

اونو که انداختن تو اب واسه دعاخور کردنه اون ابو میدن کسی که میخوان مطیع بشه یا به خواسته دعا گیرنده ...

حتما به شوهرم میده دیگه

یا مثن تو چایی چیزی بمن داده

چ بدونم والا

فقط خداکنه چیز بدی نباشه

واقعا؟چطور دلشون میاد؟ اون زندگی مگ زندگی پسرشونم نیست؟ مگ مشکلی باشه پسرشون ناراحت نمیشه ب دردسر نم ...

خوشحالم برات 

ولیش یکیش مادربزرگ خودم...... نگم برات تا پای طلاقم رفتن.

خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز
چی بگم والا همش داره با حرفاش همسرمو پر میکنه شوهرمم منو خیلی دوسداره و خودش انتخابم کرده گفته بود ...

وقتی یه دعا بنویسی باید در آب روان حل کنی که اثر کنه، اینکارا کرده که بریزه تو آب روان بعدش 

البته که اگر گفته همینه احتمالا، پس دعای باطل سحر بخون و بنویس با خودت همراه کن

آداب دعا نویسی هم سرچ کن میاد

هروقت میری خونه مادرشوهر یه ماشالله و لاحول ولا قوه الا بالله بخون و فوت کن به خودت و همسرت

و آیت الکرسی و دعای دفع سحر و طلسم بخون به آب و به 4 گوشه خونت بریز

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اون جادوگره اول به وسيله حروف ابجد و جدول كشيدن و فرمول هاي خاص بايد مشخص كنه كه كدوم يك از عاصر چها ...

خیلی حالم خرابه نمیدونم باید چیکار کنم . اصلا شاید به من نداده ازون اب و به شوهرم داده 

خداکنه که اینطور باشع واقعا میدونی ادمیه ک نمازاشو میخونه همش قران و مسجد ایناس ولی نمیتونم بهش اع ...

به نظرم دعا بدی نیست تو اشپزخونه گذاشته یا اون اب واسه چای دم کردن استفاده میکنه یا غذا یا اینکه صورتشو میشوره در کل دعا بدی بود جلو چشم نبود..

خوشحالم برات  ولیش یکیش مادربزرگ خودم...... نگم برات تا پای طلاقم رفتن.

مادرشوهر ننمم اونطوریه یعنی همش دوست داره بابام با مامانم دعوا کنه یا داداش با زنداداشم 

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر