2777
2789
عنوان

نگرانی من واسه خواهرشوهرم 🤧😪🥺

1000 بازدید | 54 پست

عاقا من یه خواهرشوهر دارم ۲۰ سالشه از من ۸ سال کوچیکتره 

راستش رابطمون خیلی خوبه و من باهاش صمیمی ام انگا خواهر کوچیکترمه 

حالا نگرانی من از اینه که خواهرشوهرم چند سال بود دوس پسر داشت و به دلایلی با پسره کات کرد ینی شوهرم فهمید و خون بپا کرد تا چند وقت جنگ عصاب داشتیم 

حالا الان چند ماهه ک با یه پسری در ارتباطه ک من فک میکردم خیلی پسر موجهی هست چون چند بار دیدمش ، چند وقت پیش یه روز خواهر شوهرم بهم ریخته بود و گفتم چیشده ک تعریف کرد فلانی زن داشته و بچه داره 

ک رابطش با زنش اصلا خوب نیست و میخوان جدا شن ، ولی چن وقت بعد دیدم ک استوری کرده همسر عزیزم روحت شاد و پرسیده چیشده گفته زنم خودکشی کرده 😶 

حالا پسره مونده با یه بچه ی دوساله رو دستش 

من فک میکردم کات کنن ولی نکردن 

حالا نگرانی اصلی من اینکه این اقا پسر تو محل ما نزدیک خونه مادرشوهرم مغازه داره و اگ شوهرم بفهمه ک خواهرش با این پسره هست خواهرشوهرمو میکشه ینیییییی واقعا میکشه 

و یه بی آبرویی دیگه به بار میاد 

از طرفی هم نمیتونم چیزی بگم چون من عروسم و کلا بهتره دخالت نکنم ولی خیلی نگرانشم 

از طرفی هم میدونم ک با این پسر هیچ آینده ای نداره

لدفن نگین ولش کن به تو چه چون واقعا برام مهمه و دوسش دارم

تو قَرارهِ مَنی و مَن بی قَرارهِ تو 🤍

حالا امیدوارم زن پسره از دست خواهر شوهرت خودکشی نکرده باشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا امیدوارم زن پسره از دست خواهر شوهرت خودکشی نکرده باشه

به پسره زنگ زده توروخدا بیا خونه من حالم خوب نیس بیا باهم خوب باشیم از این ب بعد ، پسره نرفته خونه اخر شب رفته دیده زنش کبود افتاده کف خونه و بچه داره خودشو بالای سر مامانش میکشه از گریه ، الان پسره عذاب وجدان داره

تو قَرارهِ مَنی و مَن بی قَرارهِ تو 🤍