2777
2789
عنوان

کاش شنا بلد نبودم....

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 50 پست
نه دلیلی ندارم نازمو بکشن  همین الان که ۱۹ سالمه نازمو زیاد میکشن تو کل خانواده حرف حرف منه&n ...

بله نمی دونستم امیدوارم حالت بهتر شه❤️

ولی دلیلی نداره فکر خود کشی باشی می تونی زندگیتو بهتر کنی و با روحیه بهتر پیش بری

خدم خیلی وقت ها از زندگی خسته می شم ولی از مرگ می ترسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۹ و خورده ای از وقتی بیمار شدم انگیزه درس خوندنم هم رفت...

اولین کار باید خودت رو خودت کار کنی هیچوقت نمیشه مرومو راضی نگه داش اخر سر ی ادم سرخورده بله قربان گو میشی اونا پشت پیامبر خدام حرف میزنن خدادبا ۲۴ هزار پیامبر نتونس دهن مردمو ببنده تو ک بنده ای

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

راه های رسیدن به خدا بسیاره عزیز برادر

بله ولی چندتایی امتحان کردم نهایتش به کما رفتم

ساختمون خیییلی بلند هم نیست

شهرمون کوچیکه 

حتی دارم امتحان کردم جاش تا چند هفته رو گردنم موند

چهارچشمی تحت نظرم....

اولین کار باید خودت رو خودت کار کنی هیچوقت نمیشه مرومو راضی نگه داش اخر سر ی ادم سرخورده بله قربان گ ...

نمیدونم...

اما خب هیشکی ارج و قرب منو نداره...

حرفم برو داره...

شایدم تقصیر کمال طلبی خودمه..

نمیدونم... اما خب هیشکی ارج و قرب منو نداره... حرفم برو داره... شایدم تقصیر کمال طلبی خودمه..

چی بگم والا از کیس خوبی داشتی ک فهمیدت ازدواج کن

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

بله نمی دونستم امیدوارم حالت بهتر شه❤️ ولی دلیلی نداره فکر خود کشی باشی می تونی زندگیتو بهتر کنی و ...

مرسی

خوشحالم از مرگ می‌ترسی این یعنی میخوای زندگی کنی

اگه تو زندگی ترس باشه یعنی می خوای سالم زنده بمونی و امید داری...

موفق باشی

کاش منم ترس داشتمی

ازدواج؟؟ من از هرچی جنس مخالفه فراریم زندگیم پرپیچ و خم بود وقتی دایی خودم بهم تو ۶ سالگی تعرض کرد ...

وای پس شاغل شو و برو دانسگاه کامپیوتر بخون

مرسی خوشحالم از مرگ می‌ترسی این یعنی میخوای زندگی کنی اگه تو زندگی ترس باشه یعنی می خوای سالم زنده ...

آه

می تونی بگی بیماریت چیه حالا چون ناشناسی می پرسم وگرنه جسارت نمی کردم

بدم میاد از کامپیوتر و اینجور شغلا برام سخته 

تو میگی عاشق رشته ریاضی بودم رفتم تجربی کامپیوتر پر اینده ترین رشته تجربیه

آه می تونی بگی بیماریت چیه حالا چون ناشناسی می پرسم وگرنه جسارت نمی کدم

دقیقا بگم شناخته شدم چون از تاپیکهای زیادم معلوم میشه کییم چون آشنا زیاد هست و به قولی میخوام فامیل فک کنن همونقدر با شخصیت و عاقلم💔

فقط در این حد که درمانی نداره نه با جراحی نه با داروی خاصی

به گفته دکترا قرار بود تا شهریور گم شم ازین دنیا اما بعد کاهش وزن یهوییم انگار هنوز موندیم 

نمیدونم کی شاید یه سال؟یا دوسال؟یا بیشتر..

ولی چیزی که قطعیه این بیماری تا عمر باهام میمونه...

حیف رویاهام که قربانی اهدافم شدن و حیف اهدافی که قربانی بیماریم شدن

تو میگی عاشق رشته ریاضی بودم رفتم تجربی کامپیوتر پر اینده ترین رشته تجربیه

من ریاضی رو خیلی دوست داشتم

شیمی هم همینطور 

یجورایی آزمایشات هسته ای و این حرفا...

آخه من هوش ریاضیم خیلی بالاست و به شدت کنجکاوم