2777
2789
عنوان

کاش شنا بلد نبودم....

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 50 پست
من ریاضی رو خیلی دوست داشتم شیمی هم همینطور  یجورایی آزمایشات هسته ای و این حرفا... آخه من ه ...

خب باهوش برو کامپیوتر یا شیمی

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کن کل عمرت هرجور خانوادت بخوان زندگی کنی(البته اوناهم برای اینکه من طبق خواستشون زندگی کردم بهم ...

و منی که تو نوزده سالگیم پدرم و خواهر ۲۰ سالم و بچه ۶ ماهش روی زانوهاش در یک لحظه توی تصادف مردن و خودم چند بار مرگ و سرطان و .. با تمام وجودم حس کردم ولی الان شکر خدا سالمم نظرت چیه ؟

مگه قراره بمیری ؟

تازه میشی مثل اون موقع من

دیگه حرفی داری ؟

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
خدا بهتون صبر بده💔

ممنون زنده باشی

من گله و شکایتی ندارم که خدا صبرم بده

گفتم که بدونی و نشینی قنبرک بزنی و غصه دار باشی

برو بیرون قدم بزن ببین چه خبره زندگی جاریست و روان

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم