2777
2789
عنوان

کاش شنا بلد نبودم....

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعریف کن ببینیم چته

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

راه های رسیدن به خدا بسیاره عزیز برادر

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نمی فهمم ذهنت چرا باید اینقد منحرف باشه که به همچین چیزایی فک کنی؟؟ تو بخوای خودکشی کنی و خودتو غرق ...

نه دلیلی ندارم نازمو بکشن 

همین الان که ۱۹ سالمه نازمو زیاد میکشن تو کل خانواده

حرف حرف منه 

بجای اینکه داداش ۲۳سالم کنترلم کنه من اونو کنترل میکنم و با یه اشاره من پدرم محدودش میکنه 

میدونی چرا؟؟؟

فکر کن کل عمرت هرجور خانوادت بخوان زندگی کنی(البته اوناهم برای اینکه من طبق خواستشون زندگی کردم بهم کلی احترام میذاشتن)

بگذریم بخاطر عصبی بودن مامانم من و داداشم تا ده سالگی کیسه بوکسش بودیم

تاحالا آرایش نکردم لباس کوتاه و جلف نپوشیدم تو چشمای یه نامحرم نگاه نکردم دیگه دوستی و این چرت و پرتا بماند....

کل عمرم مواظب بودم چی بگم چی نگم که مبادا خانواده و فامیل ازم دلخور بشن

کل عمرم مث خر درس خوندم تا اینکه ۱۷سالگی فهمیدم بیماری بی درمون دارم و الان دیگه از درس و زندگی افتادم 

بخاطر خانواده علاقم به رشته هنر و ریاضی رو ول کردم و رفتم تجربی....

الانم به یه بن بست بزرگ رسیدم که همش بیمارم 

تو بودی خسته نمیشدی؟

دختر عموهام درسته که احترام منو تو فامیل ندارن ولی هرطور دلشون خواست زندگی کردن و روز به روز زیباتر و بشاش تر میشن که انشاالله خوشبختیشون ابدی باشه و هیشکی دیگه مث من نشه  

من سه بار دست به خودکشی زدم که دفه آخری تا کما رفتم 

دیگه چی کنم؟؟

من زندگی نکردم...

منم حالم خیلی بده فقط به عشق بچه هام زنده ام

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

من مدرک شنا دارم ولی سرکلاسام هیچی یاد نگرفتم یبار افتادم تو آب هرچی دست و پا میزدم کسی باور نمیکرد بلد نیستم خیلی حس بدیه خیلیییی 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

آموزش میدن  مربی شنام کلی دانش‌آموز داره همیشه بقیه مربیان هم هستن با شاگرداشون  نفری ۳۸ ...

تو شهر ما نفری ۲ هس

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

تعریف کن ببینیم چته

فکر کن کل عمرت هرجور خانوادت بخوان زندگی کنی(البته اوناهم برای اینکه من طبق خواستشون زندگی کردم بهم کلی احترام میذاشتن)

بگذریم بخاطر عصبی بودن مامانم من و داداشم تا ده سالگی کیسه بوکسش بودیم

تاحالا آرایش نکردم لباس کوتاه و جلف نپوشیدم تو چشمای یه نامحرم نگاه نکردم دیگه دوستی و این چرت و پرتا بماند....

کل عمرم مواظب بودم چی بگم چی نگم که مبادا خانواده و فامیل ازم دلخور بشن

کل عمرم مث خر درس خوندم تا اینکه ۱۷سالگی فهمیدم بیماری بی درمون دارم و الان دیگه از درس و زندگی افتادم 

بخاطر خانواده علاقم به رشته هنر و ریاضی رو ول کردم و رفتم تجربی....

الانم به یه بن بست بزرگ رسیدم که همش بیمارم 

تو بودی خسته نمیشدی؟

دختر عموهام درسته که احترام منو تو فامیل ندارن ولی هرطور دلشون خواست زندگی کردن و روز به روز زیباتر و بشاش تر میشن که انشاالله خوشبختیشون ابدی باشه و هیشکی دیگه مث من نشه  

من سه بار دست به خودکشی زدم که دفه آخری تا کما رفتم 

دیگه چی کنم؟؟

من زندگی نکردم...

فکر کن کل عمرت هرجور خانوادت بخوان زندگی کنی(البته اوناهم برای اینکه من طبق خواستشون زندگی کردم بهم ...

منم زندگی نکردم اشکالی نداره سنمون کمه هنوز مطمئنم یه روزی یه راهی باز میشه

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
منم حالم خیلی بده فقط به عشق بچه هام زنده ام

خدا بهت صبر بده یکی از دختر عموهام حدود ۴۰سالشه کل موهاش سفید شده و بخاطر بچه هاش داره تحمل میکنه...

میدونم متوجه حالتون نمیشم ولی تا اونو میبینم اشک منم درمیاد براش

فکر کن کل عمرت هرجور خانوادت بخوان زندگی کنی(البته اوناهم برای اینکه من طبق خواستشون زندگی کردم بهم ...

چن سالته عزیز

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

نصف اینایی که غرق شدن شناگر ماهر بودن 😐😐😐

آبی که تو منطقه ما هست رود یا آب تیز نیست که شناوری ماهر بخواد...هرچند من تو دریا هم میتونم شنا کنم(چاخان نمیگم چون نزدیک جنوبیم ولی با ماشین دو ساعتی فاصلهاست)

تو آب منطقمون قبلا یکی توش غرق شد و فوت کرد...